Nagy Natália

Egy Balaton melletti kis faluban, Aszófőn él Nagy Natália, akit mostanság több zenei műsorban is láthatunk és egyre inkább ismerős lehet az olvasóknak. Nati 5 éves kora óta énekel és táncol és mai napig csak a zene körül forog az élete.

- Mindig vonzott a színpad varázslatos világa, gyermekként a színészetbe is belekóstoltam, néhány évig tagja voltam a veszprémi Pannon Várszínháznak, de rájöttem, nem a színészet lesz az én mesterségem, hanem a zene, az ének. Több versenyen indultam már, ahol szép helyezéseket értem el, Lengyelországban pedig a Canto Cantare nemzetközi versenyen képviseltem hazánkat, ahol különdíjas lettem. Mivel imádom a zenét, szeretem különféle stílusokban is kipróbálni magam, például jazz, rock, funky, musical, pop, country. Jelenleg is az énekléssel foglalkozom, a Dallamvilág Musical Csoport szólistája és koreográfus vagyok. Fellépéseinken főként a 60-70-es évek retro slágereit énekeljük illetve több musical műsorunk is van. Közel áll hozzám Cserháti Zsuzsa és Zalatnay Sarolta, nagyon sok dalukat éneklem én is.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató