Klajkó Szandra

Nemrég jelent meg Klajkó Szandra első könyve LélekLazító címmel, kártya melléklettel. Ahogy az énekesnő mondja: a kötetben pozitív és léleklazító gondolatok találhatóak. Már a könyv bemutatóján is túl vannak, ami nagyon jól sikerült.

„A könyvem és a kártyák illusztrációját Nemec Mariann írő, festő barátnőm készítette. Feltöltenek és mindennap üzennek nekünk valami jót! A hely, ahol bemutattam pedig nem más, mint a 2020. január 11-én hivatalosan is megnyíló összművészeti központunk, a Moment Stúdió” – kezdte mesélni Szandra.

„Tomival egy közös vállalkozással kezdtük el a 2020-as évet, ahol teret adunk a művészeknek, tehetségeknek. Várunk a már meglévő közösséghez csatlakozó művészeket, minden ágazatban. Képzőművészet, divat, festészet vagy akár írók, előadók stb. Az ehhez készült fotósorozatot pedig a stúdió eddigi vezetőjének, Kálomista- Könczöl Alexandrának, Nagea ruháiban készítettük egy szuper csapattal” – árulta el az énekesnő.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató