Sorozatsztárok

Solti Ádám és párja, Kis Bernadett

A Barátok közt sztárja remek fizikai adottságokkal bír, ahogyan élete szerelme is odafigyel magára. Kezdettől vágynak a közös gyermekre, és bizakodva tekintenek a jövőbe.

Várkonyi András

Várkonyi András 68 éves létére még csak nem is gondol a nyugdíjra. A Barátok közt forgatása mellett egyre többet játszik színházban is, mert fontosnak tartja a biztonságos, nyugodt életet, és persze élvezi is a munkát, hogy még mindig számítanak rá.

Gyebnár Csekka

Gyebnár Csekkának ritkán nyílik alkalma a kikapcsolódásra, ezért is értékeli, ha néha eljut egy-egy társas rendezvényre. Az idei Story-gálán Dorinával, a keresztlányával jelent meg. A 14 éves lány a példaképének tekinti a bájos színésznőt, bár nem feltétlenül szeretné őt követni a pályán. Dorina a színésznő testvérének leánya.

Burak Özcivit

Elképesztő rajongás veszi körül a Szulejmán legvonzóbb férfi színészét! Bár a Bali béget megformáló Burak Özcivit a maga 184 centijével és szívdöglesztő mosolyával megtehetné, hogy falja a nőket, mégsem teszi. Menyasszonya van, akit imád.

Kasszás Erzsi - Balázs Andrea

Balázs Andreát eddig főként a színházi közönség ismerhette, a népszerű reklámfilmmel azonban egycsapásra az ország kedvence lett. A színésznő magánéletéről eddig vajmi keveset hallhattunk, most viszont elárulta: a legnagyobb vágya, hogy egyszer édesanya lehessen.

Vahide Percin

Drámai sors kíséri a Szulejmán sorozat Hürremét alakító mindkét színésznőt. A fiatalkori szultánát játszó, máig elképesztően népszerű Meryem Uzerli múltja nyitott könyv a rajongók számára, de arra csak nemrég derült fény, hogy utódja, Vahide Percin is megjárta a maga poklát, mielőtt átvette a szerepet.

Meryem Uzerli

Óriási harag dúlhat egy nő szívében, ha hirtelen úgy lép ki a komolynak hitt kapcsolatból, hogy minden közös képet eltüntet a közösségi oldaláról. Pedig sokan drukkoltak a már oly’ mély szerelmi poklokat is megjárt Meryem Uzerli és Alp Özcan boldogságáért. Úgy tűnik azonban, mégsem ő az a férfi, akivel felnevelheti tündéri kislányát, bár sokan remélik a békülést. Elvégre már jegyben jártak.

Kakasy Dóra

Kakasy Dóra távozik a Jóban Rosszban sorozatból. A színésznő egy csöppet sem ijedt meg, hiszen mindennapjait elsősorban két pici gyermeke tölti ki, és számos terve van a jövőre nézve. Hamarosan visszatér a színházba, önálló estet tervez, és egy zenei cd kiadása is régi nagy álma, ami most talán valóra is válik.

Szulejmán

A Szulejmán sorozat tragikus sorsú házaspárjának megformálói, Selma Ergeç és Okan Yalabık nem szerepelnek annyit a lapokban, mint a Hürremet játszó világsztár. Pedig az ő magánéletük is érdekes, és sokkal boldogabb, mint a filmben. Selma négy hónapja lett édesanya, Okan pedig a szenvedélyeinek hódol.

Lucélia Santos

Világszerte elképesztő népszerűségnek örvendett a „Rabszolgasors” című brazil sorozat, nálunk 1986-ban mutatták be. Isaura, a rabszolgalány felszabadításáért pénzt is gyűjtöttek azok a magyar nézők, akik túlságosan beleélték magukat a történetbe. A főszereplő, Lucélia Santos ma 59 éves, van egy fia, és bámulatosan aktív.

MeryemUzerli, Hürrem

Meghallgatást nyert a Szulejmán egykori sztárjának imája. MeryemUzerli magányos várandósságának idején azt mondta, bízik benne, hogy Isten segítségével megtalálja a férfit, aki értékeli a szívét. És lám, mostanra begyógyultak a sebei: kislányával és új párjával boldogabb, mint valaha!

Solti Ádám

Az X-Faktor első szériájában ismerte meg az ország, majd a Barátok közt Bokros Ádámjaként lett igazán a hölgynézők kedvence. Madách Színház: itt épp Raoult játssza Az Operaház fantomjában, miközben vokál együttesét sem hanyagolja el. Sokat küzdött mostani sikeréért. Az igazit is megtalálta: menyasszonyával másfél éve lángol a szerelem.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató