Kakasy Dóra

Kakasy Dóra távozik a Jóban Rosszban sorozatból. A színésznő egy csöppet sem ijedt meg, hiszen mindennapjait elsősorban két pici gyermeke tölti ki, és számos terve van a jövőre nézve. Hamarosan visszatér a színházba, önálló estet tervez, és egy zenei cd kiadása is régi nagy álma, ami most talán valóra is válik.

A színésznő közel 2 évig bújt Bartos Kata bőrébe a Jóban Rosszban című sorozatban, most azonban a sztori úgy alakult, egyelőre távozik a képernyőről. Dóri egyáltalán nincs elcsüggedve, mert számos terve van a jövőre nézve.

Kiírták a sorozatból a karakterét

- Egyelőre nem tudom, hogy véglegesen távozik-e a karakterem a sorozatból. Tapasztalataim és emlékeim szerint a film alakulását befolyásolhatja az is, hogy a szereplőt mennyire szerették a nézők. Bartos Kata a történet szerint gyermeket vár, bármikor vissza lehet írni a sorozatba, egyelőre ez a kérdés nyitva marad. Vegyes érzéseket keltett bennem az, hogy kiírták a sorozatból a karakteremet, mert nagyon jó hangulatban teltek a forgatások, megszerettem a kollégákat, a stábot, és a szerepemet is, mert mindig volt mit játszani. Ettől függetlenül tudom, ha valami megszűnik, egy ajtó bezárul, akkor helyette egy másik fog kinyílni. Azzal az idővel, energiával, ami most fölszabadul, mindig tudok mit kezdeni – mesélte a színésznő.

Dórinak a forgatások, a színházi munkák mellett elsősorban a 4 és fél, valamint a 3 éves két pici gyermeke tölti ki a mindennapjait. Mégis teli van tervekkel, melyről örömmel mesélt magazinunknak.

„Senkit nem ítélek el, aki a karrierért félre teszi az anyaságot!”

- A kisebbik gyermekem is óvodás korba lépett. Hirtelen váltak szabaddá a délelőttjeim, amire egyfelől már vágytam, hogy legyen időm saját magamra is, másfelől ez a helyzet fura, és még meg kell szoknom. Anyaként új helyzet áll fenn, mert eddig mindig velem voltak a gyerekek, de most a nap egy részében távol vannak tőlem. Színészként pedig igyekszem a jövőmet szervezni. 16 évvel ezelőtt tettem le a középfokú angol nyelvvizsgámat, és most első lépésként a nyelvtudásomat szeretném feleleveníteni, majd októberben beindulnak a felújító próbák, és az előadások a Centrálban és a Tháliában – árulta el Dóri.

A színésznő a színházi tevékenységei mellett elsősorban önálló estjére készül, sőt, már tárgyalásokat folytat egy kiadóval, ugyanis szeretne maradandót alkotni, így egy lemez kiadása is a tervei között szerepel. Bevallása szerint a karrier is fontos számára, bár tudja, hogy az anyaság komoly szakmai döntéseket befolyásol.

- Senkit nem ítélek el, aki a karrierért félre teszi az anyaságot. Viszont vannak vissza nem térő lehetőségek, amiket hiba elhalasztani. A két gyermekem között 1,5 év van. A két szülés között nem mentem vissza dolgozni, sokat, 3-4 évet voltam egyhuzamban otthon. Nekem szerencsém volt, mert amikor elkezdtem megfogalmazni magamban, hogy szeretnék újra dolgozni, megtalált a lehetőség. Ekkor kerestek meg a Jóban Rosszbantól. Nem akarom túlmisztifikálni, de nagyon sokszor az ember által felállított célok, döntések, vágyak elérésében az élet sokszor segít.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató