Vahide Percin

Drámai sors kíséri a Szulejmán sorozat Hürremét alakító mindkét színésznőt. A fiatalkori szultánát játszó, máig elképesztően népszerű Meryem Uzerli múltja nyitott könyv a rajongók számára, de arra csak nemrég derült fény, hogy utódja, Vahide Percin is megjárta a maga poklát, mielőtt átvette a szerepet.

Meryem Uzerli magánéletén mintha átok ülne. Fájdalmasan viharos, korábbi szakítása, - miközben már exe gyermekét hordta a szíve alatt - egyúttal legismertebb szerepének végét is jelentette. És sajnos legutóbbi kapcsolata is már a múlté, pedig esküvőt is terveztek. Még várandós kismama volt, amikor átvette tőle Hürrem szultána szerepét a tőle 18 évvel idősebb Vahide Percin, aki Szulejmán feleségének érettebb karakterét formálja meg. Nem mondhatni, hogy osztatlan népszerűségre tett szert a nálunk február közepe óta látható színésznő. 

A teljes cikk a áprilisi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató