Solti Ádám és párja, Kis Bernadett

A Barátok közt sztárja remek fizikai adottságokkal bír, ahogyan élete szerelme is odafigyel magára. Kezdettől vágynak a közös gyermekre, és bizakodva tekintenek a jövőbe.

A sármos színész-fogtechnikus közeledik a negyedik x-hez, ám tökéletes kondícióban van. Sokkal fiatalabbnak tűnik az életkoránál, de neki is megvannak a maga gondjai.

- Én hajdanán dongalábbal születtem és az orvosok igazából nem nagyon bíztak abban, hogy egyszer majd fogok tudni rendesen járni – mesélte Solti Ádám. – Sajnos, gyerekként rengeteg műtéten kellett emiatt átesnem, viszont ezek az orvosi beavatkozások végül hála Istennek eredményesnek bizonyultak. Minden rendben van azóta is, ám mivel az egyik lábam sajnos nem tökéletesen egészséges, nem terhelhető olyan szinten, mint a másik. Az orvosom figyelmeztetett a túlsúly veszélyeire. A rosszabbik lábam esetében nálam a pluszkilók fájdalmat okoznak, emiatt is figyelek oda arra, mit eszem! Saját tapasztalatból tudom, hogy amikor néha-néha elengedem magam és felszedek 2-3 kilót, rögtön érzem a rossz lábamon a túlsúlyt. Az orvosok azt is mondták, ha nem étkezem egészségesen, az életkorom előrehaladtával akár még kerekesszékbe is kényszerülhetek! Nálam a karcsúság tehát létkérdés.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató