Sztárjósda

Jármai Edit és Müller Rózsa

Ezúttal Jármai Edit járt lapunk jósnőjénél. Az énekesnőnek nem először vetettek kártyát, bár mint mondja, a sorsszerűségben sokkal inkább hisz, mint a jövendölésben. Müller Rózsa mondatai azonban elgondolkodtatták, hiszen karrierje folyamatosan felfelé ível, a céljai felé haladva. Edit különös élményben részesült, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Priskin Gina és Müller Rózsa

Ezúttal Priskin Georgina látogatott el jósnőnkhöz. Az énekesnő tudatosan úgy vágott neki a kártyavetésnek, hogy nem kérdezett semmit, ám legnagyobb megdöbbenésére minden, ami belül megfogalmazódott benne, válaszra talált. Sok minden meglepte, mégis talán azt fogadta a legnagyobb örömmel, hogy a sikeres karrier mellett hamarosan a szerelem is rátalál, és végre családot alapíthat.

Katica és Müller Rózsa

Ezúttal Müller Rózsa, a fiatal énekesnőnek vetett kártyát. Tóth Katica megtudta: mindamellett, hogy óriási sikereket fog elérni a karrierjében, ügyelnie kell a körülötte lévő emberekre, mert van, aki nem őszintén közeledik hozzá. Először járt jósnőnél, ami nem csak az ott hallottak miatt volt emlékezetes számára, hanem – bár nem akarta tudni – az is kiderült, hosszú élet vár rá, ennek következtében pedig pánikbetegségét okozó félelmét is le tudta győzni.

Kossuth Gergő

Ezúttal Kossuth Gergő járt lapunk jósnőjénél. Az énekes meglepően fogadta a Müller Rózsa által vetett kártyák jóslatait. Mindamellett, hogy sikeres jövő vár az rá, a lapok figyelmeztették, óvatosnak kell lennie a jövőben az utakon. Gergő és felesége jelenleg vidéken él, ám az sem kizárt, hogy karrierje érdekében a fővárosba kell költöznie.

Müller Rózsa, Karacs Miki és Niki

Ezúttal Karacs Miki és Niki járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekes pár azonnal megtalálta a közös hangot. Mikinek először vetettek kártyát, ami által megerősítést nyert nem csak kapcsolatuk tekintetében, hanem abban is, hogy az életben is jól kiegészítik egymást. A jósnő arra is figyelmeztetett, mire kell figyelniük a jövőben.

Müller Rózsa

Mint ahogy minden évben, ezúttal sem térünk el szokásainktól. Így ezúttal Müller Rózsát arról kérdeztük, mire számíthat Magyarország 2019-ben. Meglepő választ kaptunk a jósnőtől, aki főképp arra figyelmeztet, ha nem figyelünk a környezetünkre, az bizony szörnyű következményekkel jár majd.

Dorisz és Müller Rózsa

Dorisz járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát nem lepte meg a fiatal lány kedvessége és udvariassága, így picit sem lepődött meg azon, amit a kártyák mutattak, vagyis hogy hamarosan eléri a célját, miszerint sikeres és elismert énekesnő szeretne lenne. Sőt! Erre az útra már rá is lépett.

Horváth Gyöngyi és Müller Rózsa

Ezúttal Horváth Gyöngyi énekesnő járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekesnő régóta ismerik egymást, így ez az alkalom a jóslás mellett egy baráti beszélgetéssel zárult. A jósnő kártyái pedig megadták a választ az énekesnő kérdéseire.

Rácz Olivér és Müller Rózsa

Rácz Olivér énekes járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát valósággal lenyűgözte a fiatal tehetség udvariassága és kedvessége, így már a jóslás megkezdése előtt biztos volt benne, hogy a még kevésbé ismert zenészből hamarosan ünnepelt sztár lesz. Aztán kivetette a kártyákat, az eredmény pedig önmagáért beszélt.

Horváth Andrea

Horváth Andrea festőművésznő jövőjébe pillantott be Müller Rózsa, a Sztár Limonádé jósnője. A kártyavetők királynője elmondta, mi vár az alkotóra az elkövetkező években: siker, fény és tartós szerelem.

Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi járt Müller Rózsa jósdájában. Lapunk jövőlátója fényes karriert és boldog életet jövendölt a mulatós műfaj ifjú hercegének. Sőt, hamarosan érkezik a trónörökös is.

Müller Rózsa és Luigi

Kóczé Lajos Luigi kért jövendőmondást ezúttal lapunk jósnőjétől, Müller Rózsától. Bár az énekes nem titkolt kételyekkel a szívében ült le vendéglátójával szemben, a kártyavetés nagymestere egy képtelenségnek tűnő meglátásával azonnal meggyőzte őt.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató