Sztárjósda

Pajor Attila és Arabella

Pajor Attila, és felesége Arabella nem csak a magánéletben, hanem a munkában is egy pár. Szeretnek is együtt dolgozni, kiegészítik egymást a zenében is. Három gyönyörű gyermekük van, igyekeznek összehangolni a mindennapokat, és a fellépéseket. Attila kicsit szkeptikus volt, de Arabella rábeszélte a jóslásra, és végül boldog mosollyal köszöntek el a sztárok jósnőjétől.

Eldorado együttes és Müller Rózsa

Az Eldorado együttes tagjai, Attila és Szandra kicsit szkeptikusak voltak a jóslással kapcsolatban. De közben a kíváncsiság is hajtotta őket, így együtt mentek Müller Rózsa szentélyébe. A jósnő nem tudta, hogy a két tehetséges fiatal énekes nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is egy párt alkot. Amikor meglátta őket, rögtön azt gondolta, hogy össze kellene jönniük, mert nagyon egymáshoz valók.

Csongrádi Kata

Müller Rózsa és Csongrádi Kata ismeretsége nem új keletű, a jósnő többször látta is a színésznőt színpadon. De ennél közelibb kapcsolatba eddig nem kerültek, így mindketten nagyon várták a találkozást. Kata a Sztár Limonádénak elmondta: teljesen feldobva jött el a jóslás után Rózsa kis szentélyéből.

Szőcs Reni

Eddig nem járt jósnál a Star Academy győztes énekesnője, mert attól tartott, rosszat mondanak majd neki. Müller Rózsához ezért vőlegényével, Márkkal ment. A sztárok jósnőjével rögtön szimpatikusak voltak egymásnak, és az első percek után elmúlt Szőcs Reni félelme.

Jármai Edit és Müller Rózsa

Ezúttal Jármai Edit járt lapunk jósnőjénél. Az énekesnőnek nem először vetettek kártyát, bár mint mondja, a sorsszerűségben sokkal inkább hisz, mint a jövendölésben. Müller Rózsa mondatai azonban elgondolkodtatták, hiszen karrierje folyamatosan felfelé ível, a céljai felé haladva. Edit különös élményben részesült, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Priskin Gina és Müller Rózsa

Ezúttal Priskin Georgina látogatott el jósnőnkhöz. Az énekesnő tudatosan úgy vágott neki a kártyavetésnek, hogy nem kérdezett semmit, ám legnagyobb megdöbbenésére minden, ami belül megfogalmazódott benne, válaszra talált. Sok minden meglepte, mégis talán azt fogadta a legnagyobb örömmel, hogy a sikeres karrier mellett hamarosan a szerelem is rátalál, és végre családot alapíthat.

Katica és Müller Rózsa

Ezúttal Müller Rózsa, a fiatal énekesnőnek vetett kártyát. Tóth Katica megtudta: mindamellett, hogy óriási sikereket fog elérni a karrierjében, ügyelnie kell a körülötte lévő emberekre, mert van, aki nem őszintén közeledik hozzá. Először járt jósnőnél, ami nem csak az ott hallottak miatt volt emlékezetes számára, hanem – bár nem akarta tudni – az is kiderült, hosszú élet vár rá, ennek következtében pedig pánikbetegségét okozó félelmét is le tudta győzni.

Kossuth Gergő

Ezúttal Kossuth Gergő járt lapunk jósnőjénél. Az énekes meglepően fogadta a Müller Rózsa által vetett kártyák jóslatait. Mindamellett, hogy sikeres jövő vár az rá, a lapok figyelmeztették, óvatosnak kell lennie a jövőben az utakon. Gergő és felesége jelenleg vidéken él, ám az sem kizárt, hogy karrierje érdekében a fővárosba kell költöznie.

Müller Rózsa, Karacs Miki és Niki

Ezúttal Karacs Miki és Niki járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekes pár azonnal megtalálta a közös hangot. Mikinek először vetettek kártyát, ami által megerősítést nyert nem csak kapcsolatuk tekintetében, hanem abban is, hogy az életben is jól kiegészítik egymást. A jósnő arra is figyelmeztetett, mire kell figyelniük a jövőben.

Müller Rózsa

Mint ahogy minden évben, ezúttal sem térünk el szokásainktól. Így ezúttal Müller Rózsát arról kérdeztük, mire számíthat Magyarország 2019-ben. Meglepő választ kaptunk a jósnőtől, aki főképp arra figyelmeztet, ha nem figyelünk a környezetünkre, az bizony szörnyű következményekkel jár majd.

Dorisz és Müller Rózsa

Dorisz járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát nem lepte meg a fiatal lány kedvessége és udvariassága, így picit sem lepődött meg azon, amit a kártyák mutattak, vagyis hogy hamarosan eléri a célját, miszerint sikeres és elismert énekesnő szeretne lenne. Sőt! Erre az útra már rá is lépett.

Horváth Gyöngyi és Müller Rózsa

Ezúttal Horváth Gyöngyi énekesnő járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekesnő régóta ismerik egymást, így ez az alkalom a jóslás mellett egy baráti beszélgetéssel zárult. A jósnő kártyái pedig megadták a választ az énekesnő kérdéseire.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató