Sztárjósda

Müller Rózsa, Karacs Miki és Niki

Ezúttal Karacs Miki és Niki járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekes pár azonnal megtalálta a közös hangot. Mikinek először vetettek kártyát, ami által megerősítést nyert nem csak kapcsolatuk tekintetében, hanem abban is, hogy az életben is jól kiegészítik egymást. A jósnő arra is figyelmeztetett, mire kell figyelniük a jövőben.

Müller Rózsa

Mint ahogy minden évben, ezúttal sem térünk el szokásainktól. Így ezúttal Müller Rózsát arról kérdeztük, mire számíthat Magyarország 2019-ben. Meglepő választ kaptunk a jósnőtől, aki főképp arra figyelmeztet, ha nem figyelünk a környezetünkre, az bizony szörnyű következményekkel jár majd.

Dorisz és Müller Rózsa

Dorisz járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát nem lepte meg a fiatal lány kedvessége és udvariassága, így picit sem lepődött meg azon, amit a kártyák mutattak, vagyis hogy hamarosan eléri a célját, miszerint sikeres és elismert énekesnő szeretne lenne. Sőt! Erre az útra már rá is lépett.

Horváth Gyöngyi és Müller Rózsa

Ezúttal Horváth Gyöngyi énekesnő járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekesnő régóta ismerik egymást, így ez az alkalom a jóslás mellett egy baráti beszélgetéssel zárult. A jósnő kártyái pedig megadták a választ az énekesnő kérdéseire.

Rácz Olivér és Müller Rózsa

Rácz Olivér énekes járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát valósággal lenyűgözte a fiatal tehetség udvariassága és kedvessége, így már a jóslás megkezdése előtt biztos volt benne, hogy a még kevésbé ismert zenészből hamarosan ünnepelt sztár lesz. Aztán kivetette a kártyákat, az eredmény pedig önmagáért beszélt.

Horváth Andrea

Horváth Andrea festőművésznő jövőjébe pillantott be Müller Rózsa, a Sztár Limonádé jósnője. A kártyavetők királynője elmondta, mi vár az alkotóra az elkövetkező években: siker, fény és tartós szerelem.

Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi járt Müller Rózsa jósdájában. Lapunk jövőlátója fényes karriert és boldog életet jövendölt a mulatós műfaj ifjú hercegének. Sőt, hamarosan érkezik a trónörökös is.

Müller Rózsa és Luigi

Kóczé Lajos Luigi kért jövendőmondást ezúttal lapunk jósnőjétől, Müller Rózsától. Bár az énekes nem titkolt kételyekkel a szívében ült le vendéglátójával szemben, a kártyavetés nagymestere egy képtelenségnek tűnő meglátásával azonnal meggyőzte őt.

Madár Veronika

Lapunk jósnője, Müller Rózsa ezúttal Madár Veronika jövőjébe pillantott bele, hogy kiderítse, mire számíthat a Jóban Rosszban Gyöngyikéje az elkövetkező hónapokban, években. Nos, elárulhatjuk: minden jóra! A mindig bájos színésznőjének ugyanis bejött az élet, és ő maga is így gondolja.

Sihell Tamás

Sihell Tamás Jr. énekesre fényes karrier vár, amennyiben hajlandó lesz megdolgozni a sikerért. Többek között ezt jövendölte a mulatós zene új felfedezettjének Müller Rózsa a Sztárjósdában.

Müller Rózsa

Müller Rózsa ezúttal nem egy hírességnek jósolt, hanem Magyarországnak. Az ismert jósnő jó és rossz hírekkel egyaránt szolgált 2018-ra. Nézzük, mi vár ránk az új évben!

Mentős Laci

Mentős Laci kalandos élete már-már filmbeillő. A mentősből lett mulatós énekes két év alatt tört be a zenei piacra, és azóta töretlenül ível a karrierje felfelé. Imád mulatni és mulattatni, ennek ellenére nem titkolja, hogy a zenélés csak hobbi és jövedelem kiegészítés számára. Nézzük, milyen jövőt jósol számára az ismert médium…

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató