Sztárjósda

Szirmai Móni

A koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon jósolt a sztárok jósnője Szirmai Móninak fotó alapján, születési dátum segítségével. Müller Rózsa szerint az énekesnő sosem akart világsztár lenni, nem akar Grammy-díjakat, megelégszik azzal az ismertséggel, ami most körülveszi.

Sztojka Tibi

A sztárok jósnője a világjárvány miatt rendhagyó módon nézett bele a népszerű énekes jövőjébe. Egy fényképet és a születési adatait kérte, utána vetett kártyát. Első látásra szimpatikusnak találta Sztojka Tibit, aki szerinte nagyon sokra viszi még.

Müller Rózsa

A sztárok jósnője a hagyományokhoz híven év végén nem egy hírességet fogad szentélyében, hanem kártyát vet a következő esztendőre. Müller Rózsa szívesen tett eleget a Sztár Limonádé kérésének, mert mint mondta, most még többeket foglalkoztat a jövő. Ez nem is csoda, hiszen 2020-ban olyan helyzethez kellett alkalmazkodnia az emberiségnek, amivel még nem volt dolga.

Jáger Gyula és párja, Ildikó

Ezúttal Jáger Gyula és szerelme, Ildikó látogatott el lapunk jósnőjéhez. Müller Rózsa kártyái ezúttal sok pozitívumot mutattak az énekes karrierjét és magánéletét illetően is. A jóslás szerint a Charme együttesre hamarosan külföldön is felfigyelnek, kitartással, akár nemzetközi sikert is arathatnak. Gyula eddig is biztos volt a szerelmében, ezt pedig a lapok csak megerősíteni tudták az énekesben, és szívesen vették a jövőre nézve Rózsa tanácsait.

Pajor Attila és Arabella

Pajor Attila, és felesége Arabella nem csak a magánéletben, hanem a munkában is egy pár. Szeretnek is együtt dolgozni, kiegészítik egymást a zenében is. Három gyönyörű gyermekük van, igyekeznek összehangolni a mindennapokat, és a fellépéseket. Attila kicsit szkeptikus volt, de Arabella rábeszélte a jóslásra, és végül boldog mosollyal köszöntek el a sztárok jósnőjétől.

Eldorado együttes és Müller Rózsa

Az Eldorado együttes tagjai, Attila és Szandra kicsit szkeptikusak voltak a jóslással kapcsolatban. De közben a kíváncsiság is hajtotta őket, így együtt mentek Müller Rózsa szentélyébe. A jósnő nem tudta, hogy a két tehetséges fiatal énekes nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is egy párt alkot. Amikor meglátta őket, rögtön azt gondolta, hogy össze kellene jönniük, mert nagyon egymáshoz valók.

Csongrádi Kata

Müller Rózsa és Csongrádi Kata ismeretsége nem új keletű, a jósnő többször látta is a színésznőt színpadon. De ennél közelibb kapcsolatba eddig nem kerültek, így mindketten nagyon várták a találkozást. Kata a Sztár Limonádénak elmondta: teljesen feldobva jött el a jóslás után Rózsa kis szentélyéből.

Szőcs Reni

Eddig nem járt jósnál a Star Academy győztes énekesnője, mert attól tartott, rosszat mondanak majd neki. Müller Rózsához ezért vőlegényével, Márkkal ment. A sztárok jósnőjével rögtön szimpatikusak voltak egymásnak, és az első percek után elmúlt Szőcs Reni félelme.

Jármai Edit és Müller Rózsa

Ezúttal Jármai Edit járt lapunk jósnőjénél. Az énekesnőnek nem először vetettek kártyát, bár mint mondja, a sorsszerűségben sokkal inkább hisz, mint a jövendölésben. Müller Rózsa mondatai azonban elgondolkodtatták, hiszen karrierje folyamatosan felfelé ível, a céljai felé haladva. Edit különös élményben részesült, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Priskin Gina és Müller Rózsa

Ezúttal Priskin Georgina látogatott el jósnőnkhöz. Az énekesnő tudatosan úgy vágott neki a kártyavetésnek, hogy nem kérdezett semmit, ám legnagyobb megdöbbenésére minden, ami belül megfogalmazódott benne, válaszra talált. Sok minden meglepte, mégis talán azt fogadta a legnagyobb örömmel, hogy a sikeres karrier mellett hamarosan a szerelem is rátalál, és végre családot alapíthat.

Katica és Müller Rózsa

Ezúttal Müller Rózsa, a fiatal énekesnőnek vetett kártyát. Tóth Katica megtudta: mindamellett, hogy óriási sikereket fog elérni a karrierjében, ügyelnie kell a körülötte lévő emberekre, mert van, aki nem őszintén közeledik hozzá. Először járt jósnőnél, ami nem csak az ott hallottak miatt volt emlékezetes számára, hanem – bár nem akarta tudni – az is kiderült, hosszú élet vár rá, ennek következtében pedig pánikbetegségét okozó félelmét is le tudta győzni.

Kossuth Gergő

Ezúttal Kossuth Gergő járt lapunk jósnőjénél. Az énekes meglepően fogadta a Müller Rózsa által vetett kártyák jóslatait. Mindamellett, hogy sikeres jövő vár az rá, a lapok figyelmeztették, óvatosnak kell lennie a jövőben az utakon. Gergő és felesége jelenleg vidéken él, ám az sem kizárt, hogy karrierje érdekében a fővárosba kell költöznie.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató