Mentős Laci

Mentős Laci kalandos élete már-már filmbeillő. A mentősből lett mulatós énekes két év alatt tört be a zenei piacra, és azóta töretlenül ível a karrierje felfelé. Imád mulatni és mulattatni, ennek ellenére nem titkolja, hogy a zenélés csak hobbi és jövedelem kiegészítés számára. Nézzük, milyen jövőt jósol számára az ismert médium…

Romeo

Tokics Mihály Romeo a zenei élet számos platformján megmutatta a tehetségét: énekel, dalszöveget ír, műsort vezet, és szárnyai alá veszi az ifjú tehetségeket. Ráadásul Jimmy zongoráját is megörökölte. Az énekes szakmai karrierjét illetően Müller Rózsa ad választ a kártyáiból, aki azt is elárulja, mitől kell óvakodnia az előadónak…

Radics Gigi

15 évesen megnyerte az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutatóját, azóta pe dig hatalmas népszerűségnek örvend Radics Gigi. Nemrégiben kiderült, hogy az aranytorkú énekesnő az X-Faktor mentori székét is magáénak tudhatja, de vajon mit hozhat neki ez az új szerepkör? Müller Rózsa kártyát vetett, és elárulta a jövő titkait…

Nick Árpád

A 64 éves erőművész több mint 15 éven keresztül sikert sikerre halmozott, hazai és nemzetközi szinten is egyedi produkcióival kápráztatta el a közönséget. Az évek múlásával jóval kevesebb felkérés érkezett hozzá, így a rá irányított figyelem is kicsit megkopott.

Kozso

Sok nehézségen ment keresztül az örökifjú énekes az utóbbi években. Pénzügyi gondjain túl súlyos betegségen esett át, majd nyolc év után véget ért kapcsolata nagy szerelmével, Keirával. De Kozsó nem adja fel a reményt, hogy újra megtalálja boldogságot: keresi az új szerelmet, és újabb együttesek létrehozásán is dolgozik. Müller Rózsa kártyái elmondják, mire számíthat sorsában a Szomorú szamuráj.

Beleznay Endre és Müller Rózsa

Bár Beleznay Endre nem hiszi, hogy kőbe lenne vésve a jövő, merő kíváncsiságból vállalta, hogy lapunk jósnője kártyát vessen neki. Müller Rózsa szerint a népszerű színész-humorista a szerencse fia, útjait áldás kíséri, nem csak a színpadon, hanem élete más területein is.

Liptai Claudia

Miként alakul a sztárok élete itthon, és a nagyvilágban, 2017-ben? Mit hoz számukra az új év a tavalyi, sok szakítástól és botránytól hangos esztendő után? Müller Rózsa jósnő a mostanában leginkább érdeklődére számot tartó, hazai művészek lapjaiba külön is bepillantott.

Bangó Marika és Müller Rózsa

Bangó Marika és Horváth Elemér látogatott el lapunk jósnőjéhez. A zenészházaspár szép és mozgalmas időszak előtt áll, jelentős dátumokkal, nagy utazásokkal. Müller Rózsa kártyái csupa jót ígértek nekik a korall lakodalomnak nevezett házassági évfordulójukra, az énekesnő félévszázados születésnapjára, és a családi gyermekáldáshoz is.

VV Tivy

A véleményeket alaposan megosztó bulvárfigurák egyik új felfedezettje VV Tivy. Sokak szerint zéró teljesítménnyel lett ismert, míg mások nem tartják lebecsülendőnek, hogy a netes, szövegelős videóival óriási nézettséget produkál, van, amit már közel 1 millióan láttak! Lapunk jósnője megnézte, milyen sors vár rá a jövőben, meddig kíséri még útján a szerencsecsillaga.

Jessy és Müller Rózsa

Nagy utazás előtt áll a mulatós énekes, Jessy: a tengerentúlra készül. Bár már nem először repüli át az óceánt, a biztonság kedvéért egy kis útmutatást kért jósnőnktől, hogy minden rendben lesz-e. Müller Rózsa a párkapcsolatát és a karrierjét érintő kérdésekre is választ adott a kártyából.

Kulcsár Edina

A világ második legszebb nőjének megválasztott műsorvezetővel mindig történik valami. Az Édes Élet kamerái előtt is láthatjuk, milyen mozgalmas az élete, és az extrémebb sportoktól sem riad vissza, pedig nem ártana, ha kicsit óvatosabb lenne. A közelmúltban ugyanis több baj is érte őt, sorozatban, aminek jósnőnk szerint átok az oka.

Didi

Véget ért a mulatós sztár, Didi házassága. Feleségével 26 év után mentek külön utakra, de az énekes nem bánkódik a szakítás miatt. Őszintén vallott lapunknak arról, mi vezetett idáig, és Müller Rózsa jósnő segítségével bepillanthatott a jövőjébe is. Fontos tanácsokat kapott, amelyek akár életet is menthetnek.