Sztárjósda

Horváth Gyöngyi és Müller Rózsa

Ezúttal Horváth Gyöngyi énekesnő járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekesnő régóta ismerik egymást, így ez az alkalom a jóslás mellett egy baráti beszélgetéssel zárult. A jósnő kártyái pedig megadták a választ az énekesnő kérdéseire.

Rácz Olivér és Müller Rózsa

Rácz Olivér énekes járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát valósággal lenyűgözte a fiatal tehetség udvariassága és kedvessége, így már a jóslás megkezdése előtt biztos volt benne, hogy a még kevésbé ismert zenészből hamarosan ünnepelt sztár lesz. Aztán kivetette a kártyákat, az eredmény pedig önmagáért beszélt.

Horváth Andrea

Horváth Andrea festőművésznő jövőjébe pillantott be Müller Rózsa, a Sztár Limonádé jósnője. A kártyavetők királynője elmondta, mi vár az alkotóra az elkövetkező években: siker, fény és tartós szerelem.

Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi járt Müller Rózsa jósdájában. Lapunk jövőlátója fényes karriert és boldog életet jövendölt a mulatós műfaj ifjú hercegének. Sőt, hamarosan érkezik a trónörökös is.

Müller Rózsa és Luigi

Kóczé Lajos Luigi kért jövendőmondást ezúttal lapunk jósnőjétől, Müller Rózsától. Bár az énekes nem titkolt kételyekkel a szívében ült le vendéglátójával szemben, a kártyavetés nagymestere egy képtelenségnek tűnő meglátásával azonnal meggyőzte őt.

Madár Veronika

Lapunk jósnője, Müller Rózsa ezúttal Madár Veronika jövőjébe pillantott bele, hogy kiderítse, mire számíthat a Jóban Rosszban Gyöngyikéje az elkövetkező hónapokban, években. Nos, elárulhatjuk: minden jóra! A mindig bájos színésznőjének ugyanis bejött az élet, és ő maga is így gondolja.

Sihell Tamás

Sihell Tamás Jr. énekesre fényes karrier vár, amennyiben hajlandó lesz megdolgozni a sikerért. Többek között ezt jövendölte a mulatós zene új felfedezettjének Müller Rózsa a Sztárjósdában.

Müller Rózsa

Müller Rózsa ezúttal nem egy hírességnek jósolt, hanem Magyarországnak. Az ismert jósnő jó és rossz hírekkel egyaránt szolgált 2018-ra. Nézzük, mi vár ránk az új évben!

Mentős Laci

Mentős Laci kalandos élete már-már filmbeillő. A mentősből lett mulatós énekes két év alatt tört be a zenei piacra, és azóta töretlenül ível a karrierje felfelé. Imád mulatni és mulattatni, ennek ellenére nem titkolja, hogy a zenélés csak hobbi és jövedelem kiegészítés számára. Nézzük, milyen jövőt jósol számára az ismert médium…

Romeo

Tokics Mihály Romeo a zenei élet számos platformján megmutatta a tehetségét: énekel, dalszöveget ír, műsort vezet, és szárnyai alá veszi az ifjú tehetségeket. Ráadásul Jimmy zongoráját is megörökölte. Az énekes szakmai karrierjét illetően Müller Rózsa ad választ a kártyáiból, aki azt is elárulja, mitől kell óvakodnia az előadónak…

Radics Gigi

15 évesen megnyerte az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutatóját, azóta pe dig hatalmas népszerűségnek örvend Radics Gigi. Nemrégiben kiderült, hogy az aranytorkú énekesnő az X-Faktor mentori székét is magáénak tudhatja, de vajon mit hozhat neki ez az új szerepkör? Müller Rózsa kártyát vetett, és elárulta a jövő titkait…

Nick Árpád

A 64 éves erőművész több mint 15 éven keresztül sikert sikerre halmozott, hazai és nemzetközi szinten is egyedi produkcióival kápráztatta el a közönséget. Az évek múlásával jóval kevesebb felkérés érkezett hozzá, így a rá irányított figyelem is kicsit megkopott.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató