Didi

Véget ért a mulatós sztár, Didi házassága. Feleségével 26 év után mentek külön utakra, de az énekes nem bánkódik a szakítás miatt. Őszintén vallott lapunknak arról, mi vezetett idáig, és Müller Rózsa jósnő segítségével bepillanthatott a jövőjébe is. Fontos tanácsokat kapott, amelyek akár életet is menthetnek.

Didi, alias Csonka László izgatottan ült le a jósasztalhoz, hogy a kártyák útmutatást adjanak számára, mire számíthat a jövőben. A népszerű médium nem csak a pozitív fejleményekről beszélt neki, de kertelés nélkül felhívta a zenész figyelmét egy komoly veszélyre is.

- Egyértelműen mutatják a lapok, hogy tönkre ment a házassága, és ez véglegesnek mondható – kezdi az elemzést Müller Rózsa. – De azt is látom, hogy nem magányos, mert körül zsongják a nők, és van egy hölgy, aki különösen tetszik önnek. Újabb házasságot, vagy legalábbis tartósabb együttélést is köt majd, de ez nem a közeljövőben lesz esedékes, hanem jó pár év múlva. Ám nem csak a szerelmi életében történtek a közelmúltban jelentőségteljes események, hanem az egészségével kapcsolatban is: látok 1-2 műtétet, amiből szépen helyrejön, de kitartóan végig kell csinálnia az utókezeléseket. Viszont figyelmeztetnem kell arra, hogy az ismeretségi körében van egy önhöz közelálló személy, aki ha nem vigyáz magára, főleg autóvezetés közben, nagyon komoly balesete lehet. Akár bele is halhat. Ezért arra kérem, figyelmeztesse ezt az illetőt, hogy ne vezessen túl gyorsan. Az énekesi karrierje töretlenül folytatódik, ám ha egy más jellegű tevékenységgel is elkezd foglalkozni, az új, kreatív színfolt, és egy más jellegű sikerélmény lehet az életében – mondja lapunk jósnője.