Jessy és Müller Rózsa

Nagy utazás előtt áll a mulatós énekes, Jessy: a tengerentúlra készül. Bár már nem először repüli át az óceánt, a biztonság kedvéért egy kis útmutatást kért jósnőnktől, hogy minden rendben lesz-e. Müller Rózsa a párkapcsolatát és a karrierjét érintő kérdésekre is választ adott a kártyából.

Jessy, alias Péter István hamarosan meglátogatja egy jó barátját New Yorkban. Az erdélyi származású énekes évek óta együtt van párjával, Alidával, együtt is dolgoznak,természetes hát, ha ő is vele tart a kikapcsolódásnak is szánt útra, és Jessy fia, a 16 éves Marcell is csatlakozik. Érthető, ha a terrorveszély miatt van bennük egy kis félelem a repüléstől. De vajon mit mond a jósnő?

Komoly döntés előtt áll

- Nem látok a lapokban olyasmit, ami miatt azt mondanám, hogy ezt az utazást mindenképpen el kell halasztani – kezdi Müller Rózsa. – De úgy látom, hogy a baráti társaságában van egy fiatal férfi, akinek jobban oda kell figyelnie az autóvezetésre, lassítania kell a tempón, és körültekintőbbnek kell lennie az utakon. Jessynek rendben van a párkapcsolata, kedvesével erős párost alkotnak, egyforma a személyiségük és ugyanabba az irányba húzzák a közös szekeret. Azt mutatják a lapok, hogy közös gyermekvállalás nincs náluk tervben, mert mindkettőjük előző házasságából van már utód, így az érdeklődésük elkanyarodott ettől a témától. És ez így jó is nekik. Munkájával kapcsolatban azonban egy nagy és komoly döntés előtt áll: mérlegelnie kell, hogy a színpadot miképp tudja összeegyeztetni a civil, vállalkozói elfoglaltságával úgy, hogy a szívének igazán kedves dolgokra elég energia jusson. E döntés meghozatalát már nem odázhatja el sokáig. Viszont úgy érzi, énekesi karrierjében adódott egy kis elakadás, ami nem véletlen. Egy rosszakarója ugyanis megátkozta, és ezt a negatív energiát el kell távolítani róla ahhoz, hogy a terveit maradéktalanul meg tudja valósítani –figyelmeztet az ismert médium.

Megteszi, amit kell

- Kíváncsian ültem le Rózsa jósasztalához, mert már sokat hallottam róla. Bár szerintem alapvetően az ember maga irányítja az életét, valamilyen szinten hiszek a jóslásban, és jól jön néha egy kis külső útmutatás. Rózsa abszolút jól látta, hogy 4-5 éve fontos változások történtek az életemben, mind magánéleti, mind szakmai téren, a vállalkozói munkámat illetően. Jól látta a párkapcsolati dolgainkat, valóban nagy köztünk az összhang Alidával otthon és a munkában egyaránt. Valóban nem tervezünk babát, azt gondolom, túl vagyok már életünknek ezen szakaszán, így is teljes az életünk. A pár hét múlva esedékes, amerikai utazásunkkal kapcsolatban sikerült megnyugtatnia, biztonságban leszünk, és örömmel készülődünk. A rám váró döntéshelyzetnél igyekszem megtalálni a legjobb megoldást, a szívemre hallgatok, ahogy az átkot is komolyan veszem, és megteszem a szükséges lépéseket.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató