Kozso

Sok nehézségen ment keresztül az örökifjú énekes az utóbbi években. Pénzügyi gondjain túl súlyos betegségen esett át, majd nyolc év után véget ért kapcsolata nagy szerelmével, Keirával. De Kozsó nem adja fel a reményt, hogy újra megtalálja boldogságot: keresi az új szerelmet, és újabb együttesek létrehozásán is dolgozik. Müller Rózsa kártyái elmondják, mire számíthat sorsában a Szomorú szamuráj.

- Minden ember életében óriási kincs az egészség, így az első és legfontosabb tanácsom Kozsonak, hogy nagyon vigyázzon rá! – kezdi a jósnő. – Lassítson a tempóján, kímélje magát, nem tesz jót neki a sok lótás-futás. Mutatják a lapok, hogy a hosszú párkapcsolata mára barátsággá alakult át. Ez nagyon sokat ér manapság, hiszen sok szerelem végződik csúnyán, nagy haraggal, botrányosan, míg egy ilyen barátsággá változott viszonyban úgy számíthat egy másik emberre, mint egy jó rokonra. 

A teljes cikk a áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató