Nick Árpád

A 64 éves erőművész több mint 15 éven keresztül sikert sikerre halmozott, hazai és nemzetközi szinten is egyedi produkcióival kápráztatta el a közönséget. Az évek múlásával jóval kevesebb felkérés érkezett hozzá, így a rá irányított figyelem is kicsit megkopott.

A Sztár Limonádé jósnője most megnézte, hogyan alakulnak Árpi munkaügyei, valamint magánélete, és egészsége kapcsán is elárulta a látottakat.

Nick Árpi mindmáig az ország egyik legerősebb embere, azon kevesek közé tartozik, akinek mutatványaitól tátva marad az ember szája.  Ma is hatalmas erő birtokában van, így kellő energiát érez a különféle hajmeresztő produkciók véghezviteléhez, amivel szórakoztatni szeretné a nagyérdeműt. Illetve szakmán belül is szívesen vállalna állást, mert sok éves tapasztalatával a fiatal sportolók, és sportolni vágyók útját szeretné egyengetni. 

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató