Radics Gigi

15 évesen megnyerte az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutatóját, azóta pe dig hatalmas népszerűségnek örvend Radics Gigi. Nemrégiben kiderült, hogy az aranytorkú énekesnő az X-Faktor mentori székét is magáénak tudhatja, de vajon mit hozhat neki ez az új szerepkör? Müller Rózsa kártyát vetett, és elárulta a jövő titkait…

Még csak 20 éves, mégis hazánk legtehetségesebb énekesnői között tartják számon Radics Gigit. Bár rögös út vezetett a sikerig, a kitartása most mégis beérte gyümölcsét: szinte egyedüliként mondhatja el magáról, hogy ilyen fiatalon az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának a mentori székét foglalhatja el.

De vajon sikerül Giginek jó benyomást kelteni a nézőkre? Hogyan alakul a további karrierje? A Sztár Limonádé jósnője most elmondja, hogy mit mutatnak a lapok az énekesnő karrierje kapcsán egyaránt.

-  Nagyon szép teremtés, csodálatos hanggal és tehetséggel van megáldva. A sorsában azt látom, hogy nagyon híres lesz, nemcsak Magyarországon, hanem még külföldön is. A családja teljes mértékben mellette áll, amit nagyon helyesen tesznek, mert Gigi a szeretetükből rengeteg erőt merít.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató