Sihell Tamás

Sihell Tamás Jr. énekesre fényes karrier vár, amennyiben hajlandó lesz megdolgozni a sikerért. Többek között ezt jövendölte a mulatós zene új felfedezettjének Müller Rózsa a Sztárjósdában.

A mindössze 20 éves tehetség megilletődötten hallgatta végig a jövőlátó szavait, és megfogadta, hogy valamennyi tanácsát megszívleli.

Szép vagyonra tehet szert a fiatal énekes

Sihell Tamás korábban még sosem járt komoly jósnőnél, ezért is érezte a torkában a szívdobogását, amikor leült Müller Rózsa mellé. Az asszony megkérte az énekest, hogy adja oda a tenyerét, majd kisvártata sorolni kezdte, amit látott.
- Az biztos, hogy nagyon hosszú életed lesz. Sokkal hosszabb, mint az átlagos férfiaknak! A balesetekre viszont vigyáznod kell! Ha már vezetsz autót, tedd óvatosan - intette Sihell Ferry unokaöccsét a jósnő, majd kitért rá, hogy az énekesnek sok zenész rokona van, akik nagyon szeretnék, hogy ő is a szakmában teljesedjen ki.
- Ha hajlandó vagy nagyon sokat dolgozni, sikeres ember leszel! Ez vonatkozik az anyagi helyzetedre is. Ha ellustulsz, lesznek nehézségeid, egyébként szép vagyonra tehetsz szert.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató