Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi járt Müller Rózsa jósdájában. Lapunk jövőlátója fényes karriert és boldog életet jövendölt a mulatós műfaj ifjú hercegének. Sőt, hamarosan érkezik a trónörökös is.

Partycsóka Tomi mindenki számára ismerős lehet, aki komolyabban beleássa magát a hazai mulatós zenei életbe. A fiatal zenész arról énekel az egyik slágerében, hogy boldogság van a szívében. Nos, a jó hírünk, hogy ez hosszú-hosszú ideig így is marad. Legalábbis a híres kártyavető, Müller Rózsa szerint.

- Tomi szorgalmas és tehetséges zenész, ezért minden esélye megvan rá, hogy fényes karriert fusson be. Akkor is, ha más területről érkezett a mulatós műfajba – mondta Rózsa a Sztár Limonádénak, és hozzátette: az énekesnek nem lesznek komoly anyagi gondjai, és ha jól sáfárkodik a pénzével és tehetségével, még meg is gazdagodhat.

- A művész úrnak lesz két csodálatos gyermeke, és bizony kiváló lesz a házassága is – fejtette ki a jósnő.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató