Rácz Olivér és Müller Rózsa

Rácz Olivér énekes járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát valósággal lenyűgözte a fiatal tehetség udvariassága és kedvessége, így már a jóslás megkezdése előtt biztos volt benne, hogy a még kevésbé ismert zenészből hamarosan ünnepelt sztár lesz. Aztán kivetette a kártyákat, az eredmény pedig önmagáért beszélt.

Rácz Olivér egy igazán belevaló zenész. A mulatós műfaj egyik legfiatalabb képviselőjeként tisztában van vele, hogy a sikerért sokat kell dolgoznia. Ezt az élet természetes velejárójának tartja.

„Menyasszonyom van!”

- Rózsa hihetetlen dolgokra rávilágított. Nem is hittem volna, hogy egy jósnő ilyesmikre képes. Még azt is megmondta, hogy 13 éves koromban elveszítettem az édesapámat, amikor egy munkahelyi balesetben meghalt. Azóta az édesanyám nevelt - mesélte Olivér, és kinyilvánította: Müller Rózsa szavai elgondolkodtatták.
- Azt mondta, hogy hajlamos vagyok a késésre, de gyakran túl gyorsan hajtok az autómmal, hogy a problémát megelőzzem. Azt javasolta, hogy inkább induljak előbb, mert sajnos benne van a pakliban, hogy előbb-utóbb balesetet szenvedek. Ezt szeretném elkerülni, hiszen menyasszonyom van - mondta a zenész a Sztár Limonádénak.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató