Dorisz és Müller Rózsa

Dorisz járt ezúttal lapunk jósnőjénél. Müller Rózsát nem lepte meg a fiatal lány kedvessége és udvariassága, így picit sem lepődött meg azon, amit a kártyák mutattak, vagyis hogy hamarosan eléri a célját, miszerint sikeres és elismert énekesnő szeretne lenne. Sőt! Erre az útra már rá is lépett.

Müller Rózsa és Dorisz először találkoztak, ám mindketten úgy érezték, mintha már jó ideje ismernék egymást. A jósnőt picit sem lepte meg, hogy egy kedves és udvarias lányt ismert meg a személyében, hiszen pontosan tudta, mire számíthat. Mint mindig, most is őszintén fedte fel a kártyák által mutatott jövőt, és figyelmeztette az énekesnőt, mire kell figyelnie a jövőben.

- Dorisznak volt egy nagy szerelme az életében, ami sajnos véget ért, ám ez őt nagyon megviselte. Mindezek után megérkezett a várva várt nagy Ő is az életében, és most végre boldog, ám ha nem vigyáznak a kapcsolatukra, sajnos külön utakon fogják folytatni. Jelenlegi párjával sokat vannak úton, éppen ezért óvatosságra inteném őket a közúton, mert ellenkező esetben egy autóbaleset is bekövetkezhet – kezdte lapunknak Müller Rózsa, aki azt is elárulta, nincs akadály az énekesnő céljai beteljesedésének.

- Dorisz álma be fog teljesedni, bár már most is jó úton halad a siker felé, de eléri a céljait, melyhez kitartónak és magabiztosnak kell lennie. Sajnos a közeljövőben családi veszteségre is számítania kell, amit gyorsan fel kell dolgoznia, hogy zökkenőmentesen tudjon a karrierjére koncentrálni – mondta lapunk jósnője.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató