Müller Rózsa

Mint ahogy minden évben, ezúttal sem térünk el szokásainktól. Így ezúttal Müller Rózsát arról kérdeztük, mire számíthat Magyarország 2019-ben. Meglepő választ kaptunk a jósnőtől, aki főképp arra figyelmeztet, ha nem figyelünk a környezetünkre, az bizony szörnyű következményekkel jár majd.

„Nagyon nagy változás várható a jövő évben a világ hőmérsékletét tekintve. Lesznek olyan országok, ahol az eddigi megszokott meleg időjárást felváltja egy változékonyabb, hűvösebb levegő. Illetve épp ellenkezőleg, ahol a hideg volt jellemző eddig, ott melegebb időjárásra számíthatnak. Az emberek nem ehhez voltak szokva, így mindenki számára furcsa lesz. Bizony a hőmérsékletingadozás Magyarországot sem kerüli el, amit tulajdonképpen már észlelhettünk is az elmúlt években. Főképp a növényekre és az állatokra kell majd odafigyelni, amelyek közül olyanok is felbukkannak majd hazánkban, amelyek eddig az éghajlatunk miatt nem tudtak itt megélni. Olyan viharokra számíthatunk még mindennek tetejében, amiket eddig itthon nem tapasztaltunk. Sajnos mindez az emberek hibája, hiszen rengeteg növényt pusztítottunk már el. Visszafordítani szinte lehetetlen, ezért szélsőséges időjárásra kell számítunk világszerte, nehéz lesz hozzászokni, az biztos” - kezdte a Sztár Limonádénak Müller Rózsa.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató