Müller Rózsa, Karacs Miki és Niki

Ezúttal Karacs Miki és Niki járt lapunk jósnőjénél. Müller Rózsa és az énekes pár azonnal megtalálta a közös hangot. Mikinek először vetettek kártyát, ami által megerősítést nyert nem csak kapcsolatuk tekintetében, hanem abban is, hogy az életben is jól kiegészítik egymást. A jósnő arra is figyelmeztetett, mire kell figyelniük a jövőben.

Karacs Miki és Niki először találkoztak Müller Rózsával. A jósnőnek nagyon szimpatikus volt a pár, így a beszélgetés könnyedén zajlott. A kártyák is azt mutatták, jó úton haladnak.

- Mindazonáltal, hogy az énekes már túl van egy házasságon, Niki személyében találta meg az igazit. Boldogok együtt, és közösen sok mindenre képesek. Hasonlóképpen vannak, mint a Korda házaspár, ugyanolyan az érdeklődési körük, csakúgy, mint amennyire egyforma a tehetségük is. Ezeknek köszönhetően szeretnek együtt dolgozni és énekelni is. Úgy látom, hogy a legendás énekes házaspár utódjai lesznek, hiszen mindenben megértik egymást. Egyre több felkérésük lesz, mert az emberek szeretik azt a stílust, amit ők képviselnek – mondta lapunknak a jósnő, aki valamire különösen felhívta a pár figyelmét.

- Ne engedjék el egymás kezét, ne lépjenek fel külön-külön, és Miki nagyon becsülje meg Nikit, aki különösen szép hölgy! A mai világban egyre ritkább, hogy két ember ennyire megtalálja a közös hangot. A jövőben a fellépések számának növekedése még több utazást is hoz a párnak, így az eddigiektől is jobban ügyeljenek a közlekedésre. A siker útjára léptek, erről nem szabad lelépniük – mondta Müller Rózsa lapunknak.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató