Kossuth Gergő

Ezúttal Kossuth Gergő járt lapunk jósnőjénél. Az énekes meglepően fogadta a Müller Rózsa által vetett kártyák jóslatait. Mindamellett, hogy sikeres jövő vár az rá, a lapok figyelmeztették, óvatosnak kell lennie a jövőben az utakon. Gergő és felesége jelenleg vidéken él, ám az sem kizárt, hogy karrierje érdekében a fővárosba kell költöznie.

Müller Rózsa örömmel vetett kártyát Kossuth Gergőnek, aki az énekes minden kérdésére választ adott.

- Gergő máig szeret a szülei közelében élni, de az utóbbi időben foglalkoztatja a gondolat, hogy a szoros családi kötelék ellenére, Budapestre kellene költöznie feleségével, mert könnyebben tudna koncentrálni a karrierjére, hiszen az elfoglaltságok nagy része a fővároshoz köti – kezdte lapunknak Rózsa, aki kitért a családalapítás témakörére is a fiatal házaspárnál.

- Az énekes feleségében megtalálta a tökéletes társat, és ugyan tervezik bővíteni a családjukat, ám egyelőre a karrierre és az egzisztenciára koncentrálnak. Várnak, de úgy látom, mindettől függetlenül 3-4 év múlva gyermekük fog születni – mondta a jósnő, aki a már meglévő siker ellenére is, óriási változást lát az énekes előremenetelével kapcsolatban.

- Ebben az évben jelentős előrelépést látok az énekesi pályáján, melyben szerepe van a nevének is, ami magában hordozza a híressé válás lehetőségét is. Ám mindezért rengeteget kell utaznia, így mindenképpen figyelmesebben és óvatosabban kell járnia az országutakon – zárta a beszélgetést Rózsa.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató