Katica és Müller Rózsa

Ezúttal Müller Rózsa, a fiatal énekesnőnek vetett kártyát. Tóth Katica megtudta: mindamellett, hogy óriási sikereket fog elérni a karrierjében, ügyelnie kell a körülötte lévő emberekre, mert van, aki nem őszintén közeledik hozzá. Először járt jósnőnél, ami nem csak az ott hallottak miatt volt emlékezetes számára, hanem – bár nem akarta tudni – az is kiderült, hosszú élet vár rá, ennek következtében pedig pánikbetegségét okozó félelmét is le tudta győzni.

Müller Rózsa vendégei között nem Katica volt az első, aki először járt jósnőnél. Többségében a karrier és az egészség érdekli a hozzá látogatókat, így volt ez az énekesnőnél is.

- Annak ellenére, hogy nem olyan nagyon régen kezdett el foglalkozni a zenével, a karrierje egyre felfelé ível. Ha él az előtte álló lehetőségekkel, és azokat észre is veszi, akkor el fogja érni a céljait. Arra a férfire, aki eddig is segítette a szakmai sikereit, továbbra is számíthat – kezdte lapunknak Müller Rózsa, aki egy igen nagy változást is látott a lapokban.

- A kártyáim szerint a jelenleg külföldön dolgozó párja úgy határozott, hogy hamarosan hazatér Magyarországra. Itt inteném őt óvatosságra az utakon kiszámíthatatlan közlekedés miatt. Legyen körültekintő – folytatta a jósnő, aki egy problémára is felhívta a figyelmet.

- Ha nem lesznek elővigyázatosak, akkor az énekesnő szakmai sikerei miatt adódhatnak féltékenységek, problémák. Oda kell figyelniük egymásra, meg kell osztaniuk a véleményeiket és a gondolataikat a komoly baj elkerülése érdekében – olvasta ki a kártyáiból Rózsa, aki hozzátette, ha az énekesnő nem tér el az útról, amire lépett, akkor minden vágya és álma teljesülni fog.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató