Priskin Gina és Müller Rózsa

Ezúttal Priskin Georgina látogatott el jósnőnkhöz. Az énekesnő tudatosan úgy vágott neki a kártyavetésnek, hogy nem kérdezett semmit, ám legnagyobb megdöbbenésére minden, ami belül megfogalmazódott benne, válaszra talált. Sok minden meglepte, mégis talán azt fogadta a legnagyobb örömmel, hogy a sikeres karrier mellett hamarosan a szerelem is rátalál, és végre családot alapíthat.

Müller Rózsánál nem megszokott, hogy a jövőjére kíváncsi kuncsaft nem kérdez semmit. Gina számára azonban így is sok mondandója volt.

- Két férfit látok körülötte annak ellenére, hogy jelenleg nincs társa. Ám a kártyák azt mutatják, hogy rövid időn belül találkozik egy férfival, akivel komolyra fordul a kapcsolata, és egy óriási szerelem szövődi közöttük. Úgy látom, külföldi lesz az illető, és az sem kizárt, hogy egy idegen országban találnak egymásra – kezdte lapunknak a jósnő, aki egy fiúgyermeket is látott az énekesnő jövőjében.

- A tenyeréből kiolvasva hosszú életre számíthat, és két gyermeke születik, az egyik egészen biztos, hogy fiú – tette hozzá Rózsa, aki sikerest is lát az énekesnő életében.

- Ugyan az éneklésben is megtalálja magát, és sikeres lesz, ám mégis úgy látom, a tanításban sokkal többre fog jutni. Megtalálja önmagát a szakmáját tekintve is, és mindent elér ezzel kapcsolatban, amit szeretne. Az éneklésről sem beszélném le, hiszen ott is kiteljesedik, de a tanítás kerül az első helyre – mondta végezetül Müller Rózsa lapunknak.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató