Jármai Edit és Müller Rózsa

Ezúttal Jármai Edit járt lapunk jósnőjénél. Az énekesnőnek nem először vetettek kártyát, bár mint mondja, a sorsszerűségben sokkal inkább hisz, mint a jövendölésben. Müller Rózsa mondatai azonban elgondolkodtatták, hiszen karrierje folyamatosan felfelé ível, a céljai felé haladva. Edit különös élményben részesült, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Müller Rózsa vendégei sok esetben már korábban is jártak jósnőnél. Sokan kíváncsiak egy-egy más által vetett kártyák üzeneteire, így volt ezzel Jármai Edit is.

- Jelentős előrelépést látok Edit énekesi pályáján. Ami a legfontosabb, ne térjen le arról az útról, amin jár. A kártyák szerint eléri a kitűzött célt, ehhez pedig kitartásra van szükség, hiszen a tehetség adott. A boldog magánélet pedig jó hatással lesz a dalok írásában – kezdte lapunknak Müller Rózsa, aki az énekesnő magánéletében is pozitív változásokat lát.

- A boldog magánélet jó hatással van a karrierre, és fordítva is. Azt látom, ha az énekesnő ezt egyensúlyba hozza, akkor minden az elképzelései, a vágyai szerint fog történni – tette hozzá a híres jósnő.

 „Nem vagyok szkeptikus!”

 Jármai Edit nyolc és tizenöt évvel ezelőtt már járt jósnőnél. Ezúttal különös élményben volt része, hiszen Müller Rózsa szívélyes fogadtatása egy pillanat alatt feloldotta az érkezésekor benne lévő feszültséget. Lapunknak elárulta, ugyan nem hitetlen a jövendölés terén, mégis inkább a saját sorsunk alakításában hisz.

- Nem vagyok szkeptikus a jóslás tekintetében, viszont nem is veszem készpénznek, amit a kártyák üzennek. A szabad akaratban hiszek, vagyis hogy mi irányítjuk a saját sorsunkat, amik napról napra változnak. Vannak bizonyos dolgok, amikre azt szoktuk mondani, hogy sorsszerű, én is így gondolom. Többször történt ilyen már az életemben, legyen szó egy találkozásról, egy barátságról, akár szerelemről, vagy épp munkáról. Ezek sokszor véletlenek sorozatából alakulnak ki – mondta az énekesnő, akit elsőként a zenei pályának alakulása érdekelt.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató