Szőcs Reni

Eddig nem járt jósnál a Star Academy győztes énekesnője, mert attól tartott, rosszat mondanak majd neki. Müller Rózsához ezért vőlegényével, Márkkal ment. A sztárok jósnőjével rögtön szimpatikusak voltak egymásnak, és az első percek után elmúlt Szőcs Reni félelme.

„Nagyon izgultam, támaszként a páromat elvittem magammal” – kezdte nevetve a gyönyörű énekesnő. „Persze egyébként is a legöbb helyre együtt megyünk. A nemrég debütált klipemben is szerepelt Márk, vele volt igazán hiteles, Erdélyben forgattuk. Egyébként eddig azért nem is jósoltattam, mert attól féltem, hogy valami rosszat mondanak majd. De Rózsa nagyon kedves volt, már a közelsége is nyugtató hatással volt rám. Izgalmas volt az egész, elképesztő, hogy már amikor a lapokból nézte a múltamat, jelenemet, jövőmet a jósnő, rengeteg minden felszínre került. Például megmondta, hogy külföldről jöttem Budapestre, és ugye erdélyi vagyok. De azt is látta a kártyából, hogy nem fejeztem be az egyetemet. Ez nekem kicsit fájó pont az életemben, hiszen valóban nem fejeztem be, mert bekerültem a Star Academy műsorba, és a készülés, a felvételek miatt halasztottam. Úgy alakult, hogy eddig nem diplomáztam le.

Reni három fő dologra volt kíváncsi, mindre kapott választ Müller Rózsától.

„Természetesen érdekelt, hogyan alakul a karrierem, hiszen szeretnék több emberhez eljutni, ismertebb lenni. A másik a párkapcsolatom volt, ettől is féltem, mit mond majd Rózsa. A harmadik a család, mennyi gyermekem lesz majd. A kártyákból és a tenyérvonalaimból az derült ki, hogy bár kicsit kell még várni rá, de keresett énekesnő leszek, a mostani párom az igazi, és két gyermekem lesz. Szóval nagy mosollyal jöttem el Rózsától. Persze azt sem hallgatta el előlem, hogy jobb lesz, ha jobban odafigyelek az egészségemre, a pajzsmirigyemre főképpen.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató