Csongrádi Kata

Müller Rózsa és Csongrádi Kata ismeretsége nem új keletű, a jósnő többször látta is a színésznőt színpadon. De ennél közelibb kapcsolatba eddig nem kerültek, így mindketten nagyon várták a találkozást. Kata a Sztár Limonádénak elmondta: teljesen feldobva jött el a jóslás után Rózsa kis szentélyéből.

„Persze volt bennem izgalom, hogy miket lát majd a jövőmben Rózsa” – kezdte lapunknak a népszerű művésznő. „Figyelemmel kíséri a pályafutásomat, volt már előadásomon, így nem voltunk egymásnak idegenek. Igazából nem úgy mentem, hogy rákérdezzek dolgokra, hagytam, hogy ő beszéljen. Két kártyát is vetett, és mindkettőnél az jött ki, hogy nagyon pozitív változások előtt állok, pozitív időszak jön az életemben minden szempontból. Magasabb szintre a jutok a munkámban, még több lehetőség, feladat vár rám. Úgy látszik, hogy a dalaimmal bevonzom a jó dolgokat, az Azúrkék szerelemmel például. Nem véletlen, hogy ezt írtam meg, mert mindkét kártyánál kihúztam, hogy jön a szerelem az életembe, mintha a férjem küldené… Úgy tűnik, hogy Ő sem akarja, hogy továbbra is egyedül legyek! Rózsa még a tenyeremből is azt olvasta ki, hogy egy igaz ember, egy igazi férfi jelenik meg az életemben, aki hű társam lesz életem végéig. Őszintén mondom, hogy nem is lenne ellenemre egy igaz szerelem, hiszen az ember társas lény, és olyan jó lenne megosztani valakivel az örömömet vagy a bánatomat. Rózsa úgy látja, hogy két férfi is közeledik felém, de ebből csak az egyik lesz az igazi. És megkért, ha már ott lesz az a bizonyos ember, akkor újból jöjjek el hozzá, és akkor újból húzok kártyát! Nagyon feldobódva jöttem el tőle!”

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató