Eldorado együttes és Müller Rózsa

Az Eldorado együttes tagjai, Attila és Szandra kicsit szkeptikusak voltak a jóslással kapcsolatban. De közben a kíváncsiság is hajtotta őket, így együtt mentek Müller Rózsa szentélyébe. A jósnő nem tudta, hogy a két tehetséges fiatal énekes nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is egy párt alkot. Amikor meglátta őket, rögtön azt gondolta, hogy össze kellene jönniük, mert nagyon egymáshoz valók.

„Már ránézésre is rögtön szimpatikusak voltak Szandráék, jó rájuk nézni” – mondta a Sztár Limonádénak Rózsa a benyomásairól. „Vidékiek, talán onnan hozzák ezt a végtelen szerénységet, és tisztaságot, amit ma már csak ritkán lehet tapasztalni. Én tudom, hogy nekik már most is van rajongó táboruk, és az ember alapvető kívánsága egy énekes pár esetében, hogy minél többet elérjenek, hogy minél több emberhez eljusson a zenéjük. Ők kicsiről indultak, és éppen ezért, ha már meglesz minden, amit szeretnének, sosem fognak lenézni senkit, mert nem felejtik el, honnan indulnak. A kártyahúzás és a tenyér vonaluk alapján úgy látom, hogy nagyon-nagyon hosszú és küzdelmes út vár rájuk addig, amíg országosan ismertek, sztárok lesznek. A tehetségkutatók csak úgy ontják magukból az énekeseket, nehéz befutni. De Attilának és Szandrának olyan mérhetetlen alázata van, hogy ez az ő előbbre jutásuk kulcsa. Mert nem elég, hogy tehetségesek, és gyönyörű a hangjuk, igényesek a fellépéseken, végül elérik, amire vágynak. Ez hosszú évekbe kerül majd, de ha kitartóak is lesznek, igazi hírességek lesznek. Én nagyon szurkolok nekik, mert nem könnyű az útjuk odáig, de ők azok, akik ezt igazán megérdemlik. Ehhez az is kell, hogy türelem is legyen elég bennük, ne akarjanak egymás nélkül szólókarrierbe kezdeni, mert az nem csak az együttes, de a párkapcsolatuk végét is jelentené. A meglévő kislányuk mellé, úgy látom, kistestvér érkezik, még nagyobb lesz a boldogság!”

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató