Pajor Attila és Arabella

Pajor Attila, és felesége Arabella nem csak a magánéletben, hanem a munkában is egy pár. Szeretnek is együtt dolgozni, kiegészítik egymást a zenében is. Három gyönyörű gyermekük van, igyekeznek összehangolni a mindennapokat, és a fellépéseket. Attila kicsit szkeptikus volt, de Arabella rábeszélte a jóslásra, és végül boldog mosollyal köszöntek el a sztárok jósnőjétől.

„Nagyon közvetlen és kedves volt Rózsa, aki a lakásában fogadott bennünket. Ami vicces, hogy Atti szkeptikus volt, amikor mentünk, de úgy jött el, hogy lehet, mégis igaza van a jósnőnek” – mesélte élményeiről Pajor Arabella.

„Kártyából jósolt nekünk, és megdöbbentő, érdekes dolgokat is mondott a kihúzott lapokat látva. Én nagyon sok mindenre kíváncsi voltam, de a legtöbb dologra nem is kellett rákérdeznem, mondta magától.”

Egy nő akarja majd megkörnyékezni őket?

„A zenei karrierünkkel kapcsolatban csupa jó dolog hangzott el, szó szerint azt mondta, jobb és jobb lesz. Melyik énekes ne szeretné ezt hallani? Mert most is vannak sikereink, vannak rajongóink, de ez még alakulóban van. És jósolt egy érdekes dolgot, hogy bejön a formációnkba egy harmadik személy majd, konkrétan egy nő. Hogy megkörnyékez majd bennünket, de őt mindenképpen utasítsuk el, mert a mi utunk az, hogy ketten vagyunk, így ismernek meg majd bennünket még többen, jutunk el szélesebb körhöz. Volt olyan is, amitől dobtam egy hátast, azt mondta, nagyon valószínű, hogy lesz negyedik gyerkőc is… Arra egyből azt mondtam, hogy ne, mert imádjuk a három gyermekünket, de már így is nagyon összehangolt tervekre van szükségünk a sima hétköznapokon is. Aztán persze ha mégis úgy alakul, akkor boldogok leszünk! Mi tavaly éppen a kicsik miatt elköltöztünk egy kertes házba, hogy nekik jobb legyen. Szépen újítgatjuk fel új otthonunkat, de Rózsa azt látta a kártyákban, hogy hamarosan megint költözünk, egy még nagyobb házba. S bár imádjuk mostani lakásunkat, állunk elébe – fogalmazott az énekesnő.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató