Jáger Gyula és párja, Ildikó

Ezúttal Jáger Gyula és szerelme, Ildikó látogatott el lapunk jósnőjéhez. Müller Rózsa kártyái ezúttal sok pozitívumot mutattak az énekes karrierjét és magánéletét illetően is. A jóslás szerint a Charme együttesre hamarosan külföldön is felfigyelnek, kitartással, akár nemzetközi sikert is arathatnak. Gyula eddig is biztos volt a szerelmében, ezt pedig a lapok csak megerősíteni tudták az énekesben, és szívesen vették a jövőre nézve Rózsa tanácsait.

Müller Rózsa kártyái sajnos szomorúságot is mutattak, ennek oka pedig az énekes múltjában keresendő.

„A kártyákból és a tenyeréből láttam, hogy édesanyját tíz évvel ezelőtt veszítette el Gyula. Nagyon közel álltak egymáshoz, és máig hiányzik számára imádott anyukája” – kezdte lapunknak Müller Rózsa, majd hozzátette, a hölgyekkel vigyáznia kell az énekesnek.

„Rendkívül helyes fiatalemberről van szó, nem árt, ha óvatos a hölgy rajongókkal, de ő elbizonytalaníthatatlan, hiszen négy éve él boldog párkapcsolatban Ildikóval. Ha kitartanak egymás mellett, minden álmuk meg fog valósulni. A magánéletében minden a legnagyobb rendben van, sajnos ez a karrierre nem mondható el jelen helyzetben, mert a világjárvány miatt több külföldi lehetőség úszott el. Kitartással, akarással, nem utolsósorban türelemmel, nagy karrier vár rá! A betegség visszavonulása után el fog jutni azokba az országokba, ahova most nem sikerült, nemzetközi siker vár rá, hamarosan felfigyelnek tehetségére Magyarországon túl is.”

Jáger Gyula elárulta lapunknak, milyen fogadtatásban és élményben volt részük Müller Rózsánál.

„Rózsa nagyon kedvesen fogadott. Röviden mesélt az életéről, családjáról. Nagyon kötetlen, barátságos hangulatban teltek ezek a percek. Megmutatta a lakását, ami szintén nagyon barátságos volt, nyugalmat sugárzott” – kezdte lapunknak az énekes, majd hozzátette, a karrier is hamar szóba került Rózsánál.

„Ami érdekes volt, túl sokat nem beszélgettünk a karrieremről. Azt elmondta, hogy idén sok fellépés várt volna rám. Sőt „tudott” az elmaradt utazásokról is. Idén mentünk volna Attival koncertezni az USA-ba, Kanadába, illetve Olaszországba is. Sajnos a vírus keresztülhúzta a számításunkat. Reméljük, jövőre mindezeket bepótolhatjuk. Rózsa szerint az elkövetkezendő időszakban nagyon népszerűek leszünk” – tette hozzá Gyula, és elárulta, bár nem kérte, de a magánélete volt a beszélgetés alapja.

„Szinte végig rólunk beszélt. Azt mondta, nagyon szép pár vagyunk, és nem szabadna szétválnunk, mert nagyon jól kiegészítjük egymást. Remélem, nem is fogunk. Tény, hogy Ildivel sosem látott harmóniában élem az életem. A megismerkedésünk körülményeiről beszélgettünk. Illetve rámutatott pár dologra, amit rajtunk kívül nem sokan tudnak, például hogy Ildi pár hónappal idősebb nálam. Bármilyen megtévesztő - hiszen kinézetre inkább egy 20-25 éves lányra hasonlít –, mégis 4 hónappal előttem született” – mesélte a Charme együttes énekese, majd hozzátette, lapunk jósnője óvatosságra intette.

„A sok koncertezés, zenei munka miatt mondta, hogy óvatosan vezessek. Viszont azt is mondta, hogy nem lát semmi bajt, ezt csak általánosságban említi meg nekem” – fűzte hozzá Gyula, és elárulta, milyen „kapcsolatban” áll a jóslással.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató