Müller Rózsa

A sztárok jósnője a hagyományokhoz híven év végén nem egy hírességet fogad szentélyében, hanem kártyát vet a következő esztendőre. Müller Rózsa szívesen tett eleget a Sztár Limonádé kérésének, mert mint mondta, most még többeket foglalkoztat a jövő. Ez nem is csoda, hiszen 2020-ban olyan helyzethez kellett alkalmazkodnia az emberiségnek, amivel még nem volt dolga.

„Elképesztően nehéz évünk volt, a koronavírus mindent felülírt – kezdte lapunknak a kihúzott kártyákat nézve Müller Rózsa. - Hirtelen egy olyan fennforgás kellős közepén találtuk magunkat, amire senki nem számított. De ez a világjárvány egy komoly figyelmeztetés volt, hogy meg kell állni, elég volt emberek, ez nem mehet így tovább! Kizsákmányoltuk a földanyát, a természeti kincseinkre, a vizeinkre, fáinkra, állatainkra nem vigyáztunk, folyt a pazarlás, szennyeztük a levegőt, saját magunk ástuk magunk alatt a fát. És láss csodát: ahogy a vírus miatt leállt az élet, jobb lett a levegő, fellélegzett a Föld! Leálltak a környezetszennyező gyárak, sokkal kevesebb autó volt az utakon, tisztulást hozott a helyzet. December 21-én megindult a gyógyulási folyamat, 2021 a megújulás és a változások éve lesz! Azok, akik ellen akarnak állni a megújulásnak, rosszul járhatnak. Olyan elementáris erők fognak működni, amelyek nem engedik már a régi rendszereket működni.”

A sztárok jósnője szerint aki nem alkalmazkodik majd, az bajba kerül. Mert 2020 a lezárások éve, egy nagy negatív spirál utolsó darabja volt.

„A tékozlás és szórakozás helyett a tehetségek, erőforrások erősítésére kell majd időt és energiát fordítani – folytatta Rózsa. - Muszáj alkalmazkodnunk és nyitottnak maradnunk, akkor járunk a legjobban, ha elébe megyünk a változásoknak. Ha mi magunk kezdünk el az otthonunkban, a ruhatárunkban, az egész életünkben selejtezni, rendet rakni, akkor az életünk más területén végbemenő átalakulások is sokkal könnyebbnek fognak tűnni. Ha együtt tudunk működni az égi erőkkel, akkor gördülékenyebben és fájdalommentesebben zajlik le a metamorfózis.”

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató