Utazás

Jessy

Jessy az elmúlt években rengeteget dolgozott karrierje felépítésén, illetve vállalkozása működtetésén. A Tutti buli Jessyvel műsorvezetője akkor döbbent rá, hogy változtatni kell, amikor már a magánélete rovására ment a sok munka, melyről a Sztár Limonádénak mesélt őszintén.

Csepregi Éva

Június elején tért vissza Csepregi Éva két hetes tengerentúli vendégszerepléséből. Az utazás különlegessége, hogy fia is vele tartott, és közösen járták be a látnivalókat. Az énekesnő rengeteg élménnyel gazdagodott, sőt óriási meglepetésben volt része, mert rajongóitól Hollywood-ban csillagot kapott, sőt egy Oscar szobrocskával is megajándékozták, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Szega és Frédó

A népszerű mulatós testvérpár igen megtisztelő felkérés kapott szilveszter éjszakájára. Egy amerikai magyar klub hívta meg őket fellépni, ennek köszönhetően pedig több, mint egy hetet töltöttek Los Angelesben. Zoli a Sztár Limonádénak mesélt először arról, hogy milyen elképesztő élményekkel gazdagodtak a kint töltött idő alatt.

Dallamokon át Thaiföldön

A népszerű Muzsika TV-s műsor, a Dallamokon át forgatásán határozták el együtt, hogy útnak indulnak a messzi Thaiföldre.

Orosz György

Orosz György és menyasszonya, Kállai Krisztina nemrég az Egyesült Államokban járt. Mindkettőjüket magával ragadta a tengerentúli környezet, így minden bizonnyal nem utoljára utaztak Amerikába. A humorista a Sztár Limonádénak mesélt a kint szerzett élményekről, és azt is megtudtuk, milyen áldozatokat kellett hozniuk azért, hogy három hétre kiszakadjanak a munkából.

Garami Gábor műsorában, most Csonka András vendégeskedett. A színészről kiderült, hogy nagyon sokat káromkodik, de nem kerüli a kényes témákat sem, legyen szó: Demcsák Zsuzsáról, jelenről, múltról, vagy az életéről.

Benji

Különleges utazáson vett részt júniusban Benji. A vietnámi származású énekes meglátogatta azt a földet, ahol szülei születtek. A több mint nyolcezer kilométeres kaland nem csak turisztikai szempontból volt izgalmas a fiatal művész számára, ugyanis tizenhárom év után találkozott újra a kint élő rokonaival, melyről exkluzív részleteket árult el a Sztár Limonádénak.

MC Hawer

Izgalmas időszak áll MC Hawer mögött, de nem csak pozitív értelemben. Thaiföldi utazása előtt és közben váratlan problémái adódtak az egészségével és a pénzügyeivel kapcsolatban is.

Bódi Guszti és Margó

Talán az életét is annak köszönheti a korábban infarktuson átesett Bódi Guszti, hogy a tél nagy részét feleségével, Margóval évről évre Thaiföldön töltik. A néhány hónapos kikapcsolódás ugyanis a mulatós házaspárnak felér egy gyógyüdüléssel. Legutóbb pár hete jöttek haza, kipihenten, boldogan, és pár kilóval karcsúbban. Lapunknak meséltek élményeikről.

Családjával vakációzott Sihell Ferry

Családjával vakációzott Sihell Ferry.

Bombatestet villantott Madár Veronika

Csil­lag­kú­ton nem iga­zán lát­hat­tuk Madár Ve­ro­ni­kát egy szál bi­ki­ni­ben, nya­ra­lás köz­ben azon­ban bát­ran mu­tatta meg ki­fo­gás­ta­lan alak­ját a gyö­nyörű szí­nésznő.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató