Bombatestet villantott Madár Veronika

Csil­lag­kú­ton nem iga­zán lát­hat­tuk Madár Ve­ro­ni­kát egy szál bi­ki­ni­ben, nya­ra­lás köz­ben azon­ban bát­ran mu­tatta meg ki­fo­gás­ta­lan alak­ját a gyö­nyörű szí­nésznő.

Madár Vera édesanyjával utazott el pihenni. Kihasználták a nyár utolsó napsugarait, és nagyon jól érezték magukat ebben a pár napban.

 

 - Édesanyám nem csupán az anyukám, de a barátnőm is egyben és örülök, ha néhány napot kettesben tudunk tölteni – kezdte a Sztár Limonádénak a Jóban Rosszban oszlopos tagja.

- Most, szeptember 11-én volt 3 éve, hogy elment az édesapám, akivel szintén nagyon jó kapcsolatom volt. Az elmúlt 3 évben igyekszem édesanyámmal minél több időt eltölteni és szerencsére a férjem is partner ebben. Gyakran szervezünk vele is közös programokat. Nagyon jól kijön-kijött a szüleimmel, gyakorlatilag saját gyereküknek tekintették, úgyhogy szerencsés vagyok – árulta el Veronika. - Ráckevén rengeteget beszélgettünk, sok új ismeretséget kötöttünk, mert mindketten ember-és életszeretőek vagyunk anyummal. Hajókáztunk, pihentünk, olvastunk, sétáltunk, gyakorlatilag annyi élménnyel gazdagodtunk a szűk 3 nap alatt, mintha minimum egy hétig pihentünk volna.

A cikk folytatását az októberi Sztár Limonádéban olvashatjátok!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató