MC Hawer

Izgalmas időszak áll MC Hawer mögött, de nem csak pozitív értelemben. Thaiföldi utazása előtt és közben váratlan problémái adódtak az egészségével és a pénzügyeivel kapcsolatban is.

- Kefir nagyon sokat mesélt nekem Thaiföldről, ő már 10 éve ott pihen, tőle kaptam kedvet az utazáshoz – kezdi a zenész. - Egyedül mentem ki, de többen ott voltak a baráti körünkből, így remek társaságban vakációztam. Eredetileg csak egy hétre készültem, de annyira jól éreztem magam, hogy végül két hétig maradtam. Amióta nem iszom, bírom a meleget, és ott szinte mindig 30 fok van, magas páratartalom mellett. Valamivel olcsóbb az élet, mint itthon, és sokkal szabadabbak, nyugodtabbak az emberek. Laza a kresz, mindenki megy, amerre akar, viszont nincs stressz és anyázás a közlekedésben. Rám is átragadt az ottani higgadtság. Amióta hazajöttem, már simán átengedem, aki hirtelen bekanyarodik elém. Nem szidom, nem káromkodok. Sok szép és érdekes élményben volt részem: tengerparti örömök, növény- és állatpark, műemlékek, finom ételek, kétnaponta masszázs.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató