Orosz György

Orosz György és menyasszonya, Kállai Krisztina nemrég az Egyesült Államokban járt. Mindkettőjüket magával ragadta a tengerentúli környezet, így minden bizonnyal nem utoljára utaztak Amerikába. A humorista a Sztár Limonádénak mesélt a kint szerzett élményekről, és azt is megtudtuk, milyen áldozatokat kellett hozniuk azért, hogy három hétre kiszakadjanak a munkából.

Orosz György nemrég Amerikában járt. Menyasszonyával másodszor tértek vissza a tengerentúlra, ahol feledhetetlen élményekkel gazdagodtak.

- Amerika szerelem volt első látásra számunkra. Először annyi új impulzus ért bennünket, hogy hetekig, hónapokig emésztettük az élményeket. Második alkalommal már tudtuk, mire számítsunk, ennek ellenére ugyanannyi, ha nem több újdonság várt ránk, és most már volt lehetőség a turista helyeken túl az igazi Amerikát is felfedezni – kezdte lapunknak Gyuri.

- Két alkalommal jártunk a tengerentúlon, összesen öt hetet töltöttünk ott. Azok, akik már évek óta kint élnek, és már hozzászoktak, hogy minden nagy, és egy városon belül akár másfél órát is utazni kell egyik helyről a másikra, nekünk addig ezt meg kellett szokni. New York egy tízmilliós város, és igyekeztünk minden fontosabb pontját megnézni, de az öt hétbe még belefért Atlantic City, Philadelphia, Washington, a Niagara-vízesés, Baffalo, és legutóbb még Floridában is eltölthettünk egy hetet. Sok mindent láttunk, mégis nekünk leginkább New York tetszik – mesélte a humorista.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató