Szega és Frédó

A népszerű mulatós testvérpár igen megtisztelő felkérés kapott szilveszter éjszakájára. Egy amerikai magyar klub hívta meg őket fellépni, ennek köszönhetően pedig több, mint egy hetet töltöttek Los Angelesben. Zoli a Sztár Limonádénak mesélt először arról, hogy milyen elképesztő élményekkel gazdagodtak a kint töltött idő alatt.

- Amerikában töltöttétek az óév utolsó napját. Hogy alakult így?

- Így van, a az óévet Amerikában, pontosabban Los Angelesben töltöttük. Még nyáron, egy kedves műsorszervező barátunk keresett meg, hogy kint élő magyaroknak kellene szilveszter éjjel egy jó bulit csinálni, és hogy szeretnék, ha mi lennénk azok! Nagy megtiszteltetés volt részünkre és természetesen elfogadtuk a felkérést. December 28-án indultunk és január 3-án értünk haza.

- Hogyan fogadtak benneteket?

- Nagyon nagy szeretettel fogadtak minket, remek érzés volt. Los Angelesben működik egy magyar klub, ami a Magtár nevet viseli és ennek a klubnak a tulajdonosainál laktunk kint, akik már majd 30 éve ott élnek. Rengeteg helyre elvittek minket. Voltunk a Beverly Hillsen, sétáltunk a csillagok sétányán, voltunk a Hollywood táblánál, az óceánparton Santa Monica-n, Michael Jackson sírhelyénél, a Planetáriumban, a Los Angeles Lakers stadionnál.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató