Csepregi Éva

Június elején tért vissza Csepregi Éva két hetes tengerentúli vendégszerepléséből. Az utazás különlegessége, hogy fia is vele tartott, és közösen járták be a látnivalókat. Az énekesnő rengeteg élménnyel gazdagodott, sőt óriási meglepetésben volt része, mert rajongóitól Hollywood-ban csillagot kapott, sőt egy Oscar szobrocskával is megajándékozták, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Június elején érkezett haza Amerikából Csepregi Éva, ahol vendégszereplései mellett ezúttal volt ideje a pihenésre is.

- Magyar klubokban léptem fel. Hosszú volt a turné, sok, egymástól távoli helyszínen. Rengeteget repültünk, 40 órát voltunk a levegőben összesen tíz alkalommal. Ez azért volt meghatározó, mert Dávid nagyon fél a repüléstől, így most hozzá tudott szokni valamelyest. A világ minden pontján élnek magyarok, akikkel ilyenkor jó találkozni. New Yorkban kezdtem, ezt követően Arizonába, onnan Las Vegasba, majd Floridába, végül Los Angelesbe mentünk. Chicago is szóba került, de az időjárás közbeszólt, mert kitört ott egy tornádó – kezdte lapunknak Éva, aki a sok fellépés és utazás mellett tudott időt szakítani a látványosságokra is.

Oscar szobrot is kapott

- Világ életemben akkor utaztam, ha valamilyen feladatom volt. A Távol-Keletet is úgy jártam be, hogy közben koncerteztem. Ez is hasonló volt, de mégis ezúttal annyiban más, hogy a fiam is velem volt. Boldogsággal tölt el, hogy Dávidnak is meg tudom mutatni a világot. Szerencsém van, és valójában nem is tudom, minek köszönhetem, hogy a fiam ilyen jó emberré vált. Vele szuper a közös utazás is, ha bármilyen nehézségbe ütközünk, azonnal egy tréfával elüti, és enyhíti a feszültséget, ilyenkor pedig többségében nevetésbe torkollik a helyzet – tette hozzá az énekesnő, akit óriási meglepetést ért a kint töltött idő alatt.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató