Jessy

Jessy az elmúlt években rengeteget dolgozott karrierje felépítésén, illetve vállalkozása működtetésén. A Tutti buli Jessyvel műsorvezetője akkor döbbent rá, hogy változtatni kell, amikor már a magánélete rovására ment a sok munka, melyről a Sztár Limonádénak mesélt őszintén.

Az elmúlt években az énekes pihenése főként a téli hónapokra szorult. Rengeteg elfoglaltsága mellett nem tudott időt szakítani az évközti feltöltődésre, most azonban úgy döntött, változtat.

- Horvátország a kedvenc úticélunk, igyekszünk a párommal minden évben legalább egyszer ellátogatni. Most alakult úgy az életünk, hogy a munka miatt meg tudjuk oldani, hogy nyáron is el tudjunk menni néhány napra nyaralni. Évekkel ezelőtt ez teljes egészében elképzelhetetlen volt számunkra, maximum egy-egy hétvége jöhetett szóba. Mostanra olyan készültség áll a csapat mögött - akikkel együtt dolgoznunk -, hogy ott tudjuk őket hagyni, önállóan is tökéletesen folyik a munka – kezdte lapunknak Jessy, aki most őszintén mesélt magánéleti problémájáról.

Nagy döntést hozott

- Kissé a fejem fölött összegyűltek a felhők, és a párkapcsolat rovására is ráment a kemény munka. Nem vettük észre már egymást, csak a feladatokra koncentráltunk. Szükségét éreztük annak, hogy eltávolodva fizikailag – de nem teljesen egészében – egymástól megvizsgáljuk az életünket és az érzéseinket. A csillagok mégis azt mutatták, hogy van még közös dolgunk, ami miatt nekünk együtt kell folytatni az életet. Amikor ez a döntés megszületett, úgy gondoltuk, egy nyaralással megszakítva vágunk bele a további teendőkbe. Sőt! Augusztus közepén egy újabb hétre elutaztunk, és a következő hónapokra is egy-egy pihenést beterveztünk – mondta az énekes, aki ma már tudja, muszáj időnként kiszakadni a mindennapos rutinból.

- Ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön, kötelező elmenni a megszokott mókuskerékből. Annak vagyok a híve, hogy a közösen megélt új élmények, új és elfeledett érzéseket hoznak felszínre. Szeretnénk a továbbiakban is kimozdulni a megszokott komfortzónánkból - mondta őszintén az énekes, aki külföldön is egyre jobban bontogatja a szárnyait.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató