Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Pusztai Nicoleta: Audrey Hepburn a példaképem - Sztárlimonádé

Pusztai Nicoleta: Audrey Hepburn a példaképem

Új állandó rovat indul a Sztár Limonádéban, ahol hónapról-hónapra egy-egy ismert előadó vagy televíziós személyiség árulja el húsz kedvenc dolgát. Elsőként a gyönyörű és fiatal énekesnő, Pusztai Nicoleta mondta el miket és kiket szeret a legjobban.

 

1)            Melyik a kedvenc színed? A kedvenc színem a fehér, mert számomra a tisztaságot és a szépséget jelképezi.

2)            Melyik a kedvenc ételed? Mindent nagyon szeretek, ami tészta. A királyrákos tésztát és nagy kedvencem a lazacos penne is.

3)            Mi a kedvenc sütid? Nem vagyok nagyon édesszájú, de a sajttortát nagyon preferálom.

4)            Mi a kedvenc zöldséged? Igazából nincs ilyen, mert mindenhez eszem zöldséget, ugyanis egészségesen táplálkozom. A kérdésre válaszolva viszont azt mondanám, hogy a brokkoli.

5)            Melyik a kedvenc gyümölcsöd? Kislánykorom óta az eper.

6)            Mit iszol a legszívesebben? Nagyon fontos a folyadékbevitel, ezért azt mondom, hogy vizet. Egyébként meg amit megkívánok, legyen az egy epres limonádé vagy akar gyümölcslé. Amit viszont mindennap iszom, az a szénsavmentes víz.

7)            Melyik a kedvenc filmed és sorozatod? Nagyon szeretem a filmeket és a meséket. Örök gyerek vagyok. A kedvenc filmem, amit akár százszor is megnéznék, az a PI élete. Közel áll hozzám lelkileg ez a mozi. Sorozatot tekintve kedvelem az olyan sci-fiket, mint például a Mandalorian és a Vaják.

8)            Melyik a kedvenc meséd? Vártam ezt a kérdést. A kedvenc mesém a Pocahontas, de a Disney minden alkotását imádom.

9)            Mi a kedvenc könyvednek a címe? Doreen Virtue összes angyalos könyvét imádom. Mindenkinek szeretettel ajánlom őket.

10)         Ki a kedvenc énekesed? Gyermekkoromból mondanám azt az előadót, akit a mai napig bármikor meghallgatok, ő pedig Jared Leto. A régi és az újabb dalait is nagyon szeretem.

11)         Ki a kedvenc színészed? A kedvenc színésznőm, és egyben példaképem kislánykorom óta a legendás és angyali Audrey Hepburn.

12)         Ki a kedvenc műsorvezetőd? Nem igazán nézek televíziót, ezért erre a kérdésre nem tudok válaszolni.

13)         Mi volt a kedvenc tantárgyad az iskolában? Irodalom. Szerettem a verseket és irodalmi színpadra is jártam.

14)         Hogy hívják a legjobb barátnőd, barátod? Attilának. Ő egy igazi világjáró, gyermeklelkű, csodás teremtés.

15)         Melyik a kedvenc helyed? Olyat mondok, ahol már jártam is, és ez Dominika. Gyönyörű hely, ha tehetitek, utazzatok el oda. Jövőre egyébként Thaiföld a cél.

16)         Melyik állat a kedvenced? A kedvenc állatom a delfin és az őz. Viszont a legkedvesebb, leghűségesebb barátom a kiskutyám, Maxi.

17)         Melyik növény a kedvenced? Imádom a növényeket, összesen 12 is van a szobámban. Mindet nagyon szeretem, de a kedvenceim az aloeverám és a pálmám.

18)         Melyik az az ország vagy sziget, ahová mindenképpen el szeretnél jutni? A 15. kérdésbe félig megválaszoltam. Szeretnék elutazni Indiába és Afrikába a kultúra miatt, és hogy segíthessek a rászoruló gyermekeken.

19)         Melyik a kedvenc évszakod? Minden évszaknak meg van a maga szépsége. Szeretem a telet is, bent a szobából, egy forró csokoládéval a kezemben. Mégis a tavaszt választanám, mert az új kezdetet hozza el. Olyankor minden nagyon üde, friss és imádom a virágokat is.

20)         Melyik a kedvenc ünneped? Mindet ugyanúgy szeretem, mert együtt van a család.