Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Maradandó nyomot hagyott a karantén az Animal Cannibals rapperén - Sztárlimonádé

Maradandó nyomot hagyott a karantén az Animal Cannibals rapperén

Koller László, azaz Qka MC nem csinál titkot abból, hogy a korlátozásoknak és a karanténnak köszönhetően felszaladt rá néhány kiló. Most azt is elárulta, hogy hogyan érzi magát így a bőrében.

A koronavírus fenekestől felforgatta mindenki életét olyannyira, hogy a korlátozó intézkedések, a home office és a karanténhelyzet következtében nemcsak főzni kezdtek el többen, de sokan evéssel vezették le az új élethelyzet okozta stresszt is. Egy friss kutatás szerint ez átlagosan 3-5 kg pluszt eredményezett a legtöbbeknél, amely csoportba Qka MC, az Animal Cannibals oszlopos tagja is beletartozik.

„A hasamnál látható változás nem felesleg, ezek inkább évgyűrűk. Tulajdonképpen azért alakítottam ki őket, mert komolyan vettem a távolságtartást. Ha nagyobb leszek könnyebb tartani a másfél métert, így én erre hajtottam” – kezdte a Sláger Reggelben Koller László, aki több magyarázatot is talált arra, hogy miért repültek fel rá a kilók az elmúlt időszakban.

„Gyémántlemezesek lettünk és megjelent az első könyvünk. Lehet, hogy nem is én híztam, hanem a májam. Plusz az is hozzátartozik, hogy négy gyerekes apuka vagyok. Mit eszik egy apuka? Sokszor a gyerekek maradékát és mivel nekem azt tanították, hogy addig nem állunk fel az asztaltól, amíg meg nem ettem mindent, ezt én betartottam. Megettem a gyerekeim helyett!” – tette hozzá viccelődve a rapper, aki elismeri, hogy nemcsak többet evett, de kevesebbet is mozgott az utóbbi időben.

„Ha fellépés van hajnalig le sem fekszünk, volt, hogy reggel 8-kor mentünk lefeküdni. Az utóbbi időben azonban egészen más volt az életritmus, így felszaladt rám egy kicsi. Nem bánom, jól érzem magamat a bőrömben és biztos vagyok benne, hogy ahogy beindul az élet, a plusz kilók is lecsúsznak majd” – mondta a Sláger Reggelben Qka MC.