Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Egy kis kedvcsináló a tartalomból: Óriási öröm van Sihell családban, ugyanis Henna magazinunkkal osztotta meg elsőként kisbabát vár szerelmével. Gergely Robi drámai vallomása: A válásom óta nincs senkim. Madár Veronika a Jóban Rosszban szerep kedvéért rúdtáncosnak állt. Gajdos Attila Julian elárulta, a szabadidejét imádott kislányával és feleségével, a családjával szereti tölteni. Olvashattok A Konyhafőnök legújabb évadának győzteséről, Bóza Rolandról, aki elárulta, a főnyereményt a családi vállalkozásba forgatta. Baby Gabi új lemezéről mesélt, és azt is beismerte, már koránt sem annyira merész, mint régen volt.

Lapunk jósnője, Müller Rózsa ezúttal Páli Petrának vetett kártyák. Az énekesnő megdöbbentő kijelentést tett, férjével nem terveznek gyereket.

Varga Miklós a gyermekiről mesélt, akik saját bevallása szerint már most túlszárnyalták őt.

A dupla poszteren ezúttal Henna és Gergely Róbert!

Végül, de nem utolsósorban a Trimedio-s lányok barátságáról és Beleznay Endréről olvashattok, aki rendezői szerepben próbálja ki magát. Sláger Tibóról, aki barátaival együtt tért vissza a színpadra, a nagy pillanatról képösszeállításunkban „találkozhattok”. Illetve az Orosz Gyuri, az Eldorado és Lorenzo rajongóinak is jó hírrel szolgálunk, ugyanis lapunknak meséltek arról, mi van velük.