Tóth Andi úgy érzi, néha legszívesebben kiszállna a világból

Az énekesnő új albumon dolgozik, melyről az ’Állj’ című dal már napvilágot látott. Tóth Andi az utóbbi időszakkal kapcsolatos érzéseit fogalmazta meg a dalban, mint mondja, néha neki is elege van.

Új albumon, a ’Lejtőn’ dolgozik Tóth Andi, aki két dalt már meg is jelentetett az új korongról. Az énekesnő most minden idegszálával az új lemez munkálataira koncentrál. Annak pedig kifejezetten örül, hogy az eddig megjelent két dalt sokan méltatják.

„Hazudik, aki azt mondja, hogy nem érdeklik a visszajelzések a dalok kapcsán. Ez a munkám, ebbe fektetem az energiám, igenis fontos, hogy mit gondolnak róla a hallgatók. Örülök, hogy az ’Állj’ című dal sokaknak tetszik, több szakmabelitől is jó visszajelzést kaptam” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Tóth Andi, aki gyakran kerül a kommentelők kereszttüzébe. Részben ez ihlette új dala mondanivalóját is.

„Számomra nem igazán van tabu téma, szinte nyitott könyv az életem. Ennek megvan az előnye és a hátránya, sokszor éreztem azt, – pláne amikor megjelennek a troll kommentelők és minden lépésem kommentálják – hogy elég, hagyjanak már. Persze nem akarok panaszkodni, ez a szakma ilyen, ezt vállaltam, céltáblává vállhatok, de kellett egy ilyen dal, amiben megfogalmazom azt, amit néha érzek” – vallotta be az énekesnő, aki egy cseppet sem szeretne változtatni a stílusán a gyakori nyomás ellenére sem.

„Nem szeretnék olyan dalt csinálni, amit néhányan elvárnak tőlem, hogy csak kedves dalaim legyenek. Én megértem a tizenévesek problémáit, sok mindenen keresztülmentem tizenévesként. Ezek is lecsapódnak néha a dalaimban, mint az ’Állj’ – ban is. Örülnék, ha néha ezekről, a dalaimról, a zenémről is szólna egy-egy velem kapcsolatos sajtóhír, nem csak az öltözködésemről és arról, hogyan nézek ki. Persze ezen se fogok csak azért változtatni, hogy másoknak kevésbé csípje a szemét a stílusom. Én ilyen vagyok” – árulta el a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Tóth Andi.