Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Édesapja tanította zenélni Gitust – Megjelent első saját lemeze - Sztárlimonádé

Édesapja tanította zenélni Gitust – Megjelent első saját lemeze

Saját albuma megjelenésével egy álom vált valóra Gitus számára. A Trimedio gondozásában került a polcokra a Jöjj velem című lemeze.

 

Sokat váratott magára az album, de megérte kivárni, mert egy igazán szórakoztató, egyedi anyagot hozott össze Gitus.
„A Covid miatt késtek a munkálatok, de végre elkészült az első lemezem. Én nagyon szeretem, a visszajelzések is jók, aminek azért is örülök nagyon, mert számomra igazán különleges nóták kerültek fel a korongra. Persze eddig is jelent már meg lemezem, de ezúttal saját dalokat énekeltem fel. A főcímet a Jöjj vissza című dal után adtam, ami különleges számomra, hiszen édesapám szerzeménye. Amikor gyerekek voltunk, sokat gitározta nekem ezt a nótát, igazán közel áll a szívemhez” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak Gitus.

Édesapja terelte zenei útra

Nem járt zeneiskolába, mindent, amit tud édesapja tanításainak köszönheti.
„Mindig próbált minket a zene irányába terelni, és szerencsére sikerrel is járt. Nagyon jó kapcsolatom van apukámmal, a család mellett a muzsika is összeköt minket, minden támogatást megadunk egymásnak” – magyarázta az énekesnő.
„Édesapám nem az az ember, aki nagyon kimutatja az érzelmeit, de ezúttal, ha akarná sem tudná letagadni, hogy megható számára, hogy most lánya adja elő ezt a dalt” – árulta el lapunknak.

Katicától is kapott egy dalt

Igazi összmunka volt Gitus albumának az elkészítése.
„Sokan segítettek abban, hogy megszülethessen ez a lemez. Köszönetet kell, hogy mondjak a stúdiósoknak, Katicának, aki ajándékba írta nekem a Mondd, meddig még című dalt, ami nagy megtiszteltetés számomra. Végül, de nem utolsósorban hálás vagyok a Trimediónak, hogy hisz bennem és ennek a lemeznek a kiadásával támogatja a karrieremet. Sőt, már a következő kiadvány előkészületei is elkezdődtek, nem állunk meg a munkával” – emelte ki Gitus, akitől megtudtuk azt is, hogy a legnépszerűbb mulatós slágerek feldolgozását is felénekelte az új lemezre.