Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Hársházi Szabi a háttérből lépett ki a rivaldafénybe - Sztárlimonádé

Hársházi Szabi a háttérből lépett ki a rivaldafénybe

Hársházi Szabi 2022-es névnapja emlékezetes marad. Idén július 28-án (“Szabolcs” napon) debütált ugyanis a dalszerző-producer-előadó bemutatkozó albuma „Antré” címmel.

A zenei szakmában zeneszerzőként és producerként 2014 óta sikeresen tevékenykedő Hársházi Szabi – aki anno a TV2 Zenebutik csatornáján futó „Az élet dalos oldala” című zenés reality műsor egyik szereplője (is) volt – 2020 őszén gondolt egy merészet és maga is kilépett a rivaldafénybe, azaz előadóként debütált. Azóta a saját előadásában felcsendülő dalokból összejött neki egy albumnyi.

„A bemutatkozó lemezem címének az “Antré”-t adtam. Úgy gondolom, hogy ebben bent van minden. Hisz ezek a dalok a belépőim előadóként a hazai könnyűzene világába. Találóbb címet nem is kaphatott volna úgy érzem, hisz a már single-ként megjelent televíziókban és rádiókban is hallható dalaim vannak rajta zömében, egy-két teljesen új szerzemény mellett” – árulta el Szabi, aki a ’80-as ’90-es éveket idézi meg dalaiban.

Ismert énekeseknek is írt dalt

A Sztár Limonádé Aranyalbumra is egy a ’90-es évek népszerű zenei stílusában íródott alkotása  került fel. Az említett „Úgyis mindegy” című – Reggae-Pop stílusú – szerzemény Hársházi Szabi ez idáig megjelent dalai közül a legnépszerűbb és a tavalyi évben a legjátszottabb is ez volt televíziókban és rádiókban egyaránt.

„Sokféle zenét szeretek. A saját dalaimmal is ki szeretném fejezni a zenei sokszínűségemet. Amikor belekezdtem a saját előadásomban elhangzó dalok készítésébe, azt tartottam szem előtt és tartom a mai napig is, hogy csakis olyan dalokat készítek magamnak, amik önazonosak teljes mértékben. Nem szempont, vagy legalábbis nem elsődleges a saját dalaim tekintetében az aktuális zenei trendek követése. Egyszerűen csinálom a saját zenémet, amiben adom önmagam” – nyilatkozta Hársházi Szabi, akinek olyan tehetségkutatóból megismert énekesek köszönhetik fülbemászó és sikeres dalaik zenéjét, mint például Gájer Bálint, Weisz Viktor, Batánovics Lili, vagy épp Kertész Iván.

Szabi örömmel újságolta nekünk, hogy zenés műsorával augusztus-szeptember hónapokban több helyszínen is fellép és bízik abban, hogy idővel egyre több felkérést kap majd. Rendezvényekre megrendelhető műsorában a ’80-as ’90-es évek hangzásvilágát idéző saját dalai mellet megtalálható pár mindenki által dúdolt retro sláger is.