Szellemhotelben forgatta új klipjét Turcsányi Tibi

Az énekes egyre több zenei műsorban feltűnik, és mindig jelentkezik valami újdonsággal. Legutóbbi videoklipje is igen különlegesre sikerült, amit egy lakatlan hotelben forgattak.

„A dal címe Millió Ok, aminek dalszövegét én írtam, zenéjét Pál Benjámin, a stúdiómunka és mastering pedig Demko Gergő munkája – kezdte Tibi. – Ez egy lírai dal, a szövege rengeteg emléket idéz elő és az első olyan mondanivaló, amely engem és a zenei munkálatokban résztvevőket is oly mélyen érintett, hogy többször elmorzsoltunk egy-egy könnycseppet a felvételek alatt. Úgy gondolom, a dalban foglalt élethelyzeteket a legtöbb ember átélte már élete során” – mesélte a fiatal énekes.

„A klipet az Almost Already csapatával forgattuk Dobogókőn. Ez a hely gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik, de van számomra benne egy bizonyos misztikum is. Ezúttal a sűrű erdő egyik részén található elhagyatott hotelre esett a választásunk, ami már évek óta nem üzemel, és pár évvel ezelőtt sajnos több emelete egy ismeretlen eredetű tűz által ki is égett. Sok turista kedvence ez a sok részen nyomasztó, de mégis izgalmas, lakatlan hotel. Véleményem szerint maximálisan passzol a dal hangulatához.”