Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Zsibe: Kellett egy olyan név, ami egyedi - Sztárlimonádé

Zsibe: Kellett egy olyan név, ami egyedi

Zsibe művésznevét a vezeték- és keresztnevének mozaikjaiból formálta. Az énekesnő válogatáslemezünkre a Vonat boogie számmal került fel. Az élet hullámvasútjának minden pontját megjárt Zsibe számára a zene egyfajta terápia, imád énekelni.

Zsibe imád énekelni, régen karaoke bárokban szórakoztatta a közönséget, s főképp önmagát. Az énekesnő így találkozott Pál Zoltánnal, akivel elkezdtek közösen dolgozni és mára már 12 saját dalt írtak Zsibének.
„Mivel Böbeként sokan ismertek, és abból sok van; kellett egy olyan név, ami egyedi. Gyerekkoromban már felfedeztek, azonban az élet úgy hozta, hogy kisebb nagyobb megszakításokkal énekeltem. Karaoke bárban talált rám Pál Zoltán, aki a zeneszerzőm lett. 12 saját dalom van. Ezekből kilencnek a szövegét én írtam. A Vonat boogie-t sokan szeretik, ezért esett erre a nótára a választás. Célom, hogy szeressék minél többen a dalaimat, s mindent megteszek azért, hogy sikerüljön” – mondta lapunknak az énekesnő, aki három gyönyörű gyermek édesanyja.

9 dalának a szövegét is magának írta

Az énekesnő nagyon büszke rá, hogy dalával szerepelhet a Sztár Limonádé válogatáslemezén és ezáltal Vonat boogie dala még több hallójáratot támadhat meg.
„Hatalmas megtiszteltetés szerepelni a válogatáslemezen, nagyon boldog vagyok! Ezt a dalomat mindig, mindenhol szereti a közönség, ezért is esett erre a választás” – mondta a selymes hangú dalos asszony.