Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gyebnár Csekka: Ki ne vágyna saját gyermekre? - Sztárlimonádé

Gyebnár Csekka: Ki ne vágyna saját gyermekre?

Gyebnár Csekka

Csekka a pótlányával, pontosabban a keresztlányával vett részt a Story-gálán.

– Ő a kedvenc rokonom, ezért évek óta vágytam rá, hogy megmutathassam neki a nagyvilágot. Most már 14 éves, ezért nincs akadálya, hogy néha éjszaka is eljöjjön velem. Sajnos ritkán van módunk találkozni, mert ő Békés megyében él a szüleivel, én pedig Budapesten lakom. 2-3 havonta azért hazalátogatok – árulta el Csekka, aki már alig várja, hogy egyszer a saját gyermekeit is bevezethesse a nagyvilágba. – Ki ne vágyna rá? – tette fel költői kérdését.

Dorina egyébként nem a titulusán, hanem a nevén szólítja a keresztanyját, igaz, néha becézi őt. Bár a tisztséggel együtt jár az a kötelezettség, hogy a színésznő az élet és persze a vallás fontos kérdéseire tanítsa a lányt, ő szívesebben beszélget vele mindenféléről.

– Amikor elvállaltam a feladatot, a testvéremnek megígértem, hogy Dorina bármikor bármiben számíthat majd rám. Persze hívő vagyok, de az az én magánügyem. Hogy ő mit kezd majd a vallással, azt maga fogja eldönteni. A keresztszülő feladata, bár ezt nem szeretem kimondani, az, hogy ha bármi történik a szülőkkel, ő nevelje fel a gyerekeket. Én a testvérem gyerekeit bármilyen körülmények között felnevelném, gondjukat viselném, de reméljük, hogy erre sosem kerül majd sor.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!