Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Közel 10 év után véget ér az Éjjel-Nappal Budapest – A szereplők fájó szívvel, de rengeteg szép emlékkel búcsúznak - Sztárlimonádé

Közel 10 év után véget ér az Éjjel-Nappal Budapest – A szereplők fájó szívvel, de rengeteg szép emlékkel búcsúznak

A Barátok közt után az RTL Magyarország újabb hosszú éveken át futó sorozata ér véget. Az Éjjel-Nappal Budapestet még novemberig láthatják a nézők. A produkcióban rengetegen kaptak lehetőséget, közülük többen bizonyíthattak már műsorvezetőként, versenyzőként a Konyhafőnök VIP-ben és a Nyerő Párosban is. Bár a szereplők fájó szívvel intenek búcsút a sorozatnak, hálásak minden képernyőn töltött pillanatért és az ezzel járó népszerűségért.

 

Az Éjjel-Nappal Budapest az RTL II fikciós realityje, ami a fővárosban élő fiatalok boldogulását mutatja be a nézőknek, minden hétköznap este. A sorozat eredetije a németországi Berlin – Tag & Nacht című televíziós műsor, melyet itthon 2013. február 11-től 2019. február 15-ig az RTL Klubon, 2019. február 18. óta pedig az RTL II sugározza.

A történet a Margit körúton lévő albérletben kezdődött, ahol több, teljesen eltérő élettörténettel és háttérrel bíró fiatal lakott együtt, a cselekményt pedig barátságok, szerelmek, a mindennapokban való helytállás feladatai szőtték át, izgalmak, érzelmi viharok, elszakadások és újra egymásra találások vagy akár komoly akció jelenetek közepette, amit nézők millió követtek izgalommal.

A sorozat indulása óta hatalmas utat járt be, a közel 10 év alatt több mint 2200 epizód készült, amelyben több száz fő és mellékszereplő fordult már meg. A kezdetektől azonban csak három szereplő, Varga Miklós (Joe), Király Péter (Gábor) és Kamarás Norbert (Lali) játszik most is.

A vicces pillanatokban, szerelmi drámákban, hatalmas balhékban és veszélyes helyzetekben gazdag történet azonban hamarosan a végéhez ér, az RTL Magyarország ugyanis néhány hete bejelentette, hogy közel tíz év után, 2022 novemberében az Éjjel-Nappal Budapest elköszön a nézőktől.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója elmondta, hogy bár a sorozat búcsúzik, a szereplői közül némelyeket még viszontláthatnak a nézők.

„Amikor az Éjjel-Nappal Budapest elbúcsúzik, addigra már közel tíz éve lesz a képernyőn. Nagyon szép kort élt meg, így eljött az idő, hogy átadja a stafétát új, frissebb formátumoknak. A sorozat nem csupán a képernyőn és online ért el sikert, de szereplői közül többen kiemelkedtek és más műsorokban, műsorvezetőként is bizonyítottak, mint például Nádai Anikó, Joe vagy Lali. A nézőknek a jövőben is lesz lehetőségük találkozni kedvenceikkel, mivel néhányan jó eséllyel feltűnhetnek más műsorokban” – idézi a csatorna közleménye a programigazgatót.

Kamarás Norbi: Annyi mindenen mentünk keresztül

Az Éjjel-Nappal Budapest Laliját az elmúlt években egy ország zárta a szívébe. A sorozatnak köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert, kipróbálhatta magát énekesként, lehetőséget kapott műsorvezetőként és a szerelem is rátalált a Kármán Odett személyében, akivel meg is nyerték a legutóbbi Nyerő Párost.

„Nagyon nagy szerencsém van, hogy én akkor azt a lehetőséget megkaphattam, és én lehettem 10 éven keresztül az Éjjel-Nappal Budapest Lalija. Ha nyolcvanéves nagypapa leszek és benyomom a Lalipopot, minden emlék elő fog jönni. Annyi mindenen mentünk keresztül… Kipróbálhattam magam műsorvezetőként a Love Islandben, amit még most sem hiszek el. Sokat köszönhetek a sorozatnak és a csatornának” – mondta Norbi a Fókuszban, aki úgy érzi, kellő időt kaptak ők és a rajongók is arra, hogy el tudjanak köszönni a sorozattól.

„Méltó lesz a vége, jól tudjuk lezárni ezt a 10 évet, ugyanis nem egyik napról a másikra lesz vége, hanem azért mi még jó pár hónapig forgatunk, és a nézők egészen novemberig láthatnak minket. Lesz időnk lefűzni és felkészülni az új életünkre.”

Varga Miklós: Szeretném a hátralévő időt százötven százalékosan csinálni

A sorozat Joe-ja szintén a kezdetektől meghatározó karakter, aki egyfajta pótapaként terelgeti lakótársait a mindennapokban.

„Tényleg nagyon sok barátság szövődött és olyan forgatási helyszínekre juthattunk el, amik örök emlékek maradnak a számunkra. Vége lesz egy olyan fejezetnek az életedben, ami minden téren nagyon meghatározó volt. Megkomolyodtál, vannak emberek, akiknek közben családjuk és gyerekük lett vagy szerelmük. Nagyon sok minden szövődött itt és mi ennek a részesei lehettünk. Hálás vagyok mindezért és jó volt idetartozni” – fogalmazott Miklós, aki szeretné az utolsó hónapokban a maximumot kihozni magából.

„A forgatások alatt nagyon sokat beszéltünk az elmúlt pár éveben arról, hogy mi lesz, ha eljön az utolsó nap. Mi lesz akkor, ha ennek vége? Én azt tudom mondani, hogy szeretném a hátralévő időt százötven százalékosan csinálni, valahogy sokkal jobban, mint eddig, hiszen tudod, hogy lassan jön a vég, és mindennappal egyre kevesebb lesz, amit még megélhetsz ebben a csapatban.”

Norbihoz hasonlóan Miklós is lehetőséget kapott műsorvezetőként, a legutóbbi Survivornek ugyanis ő volt a házigazdája.

„Az két hónap egy fantasztikus élmény volt. Teljesen más stílusú munka volt, mint amit az ember megszokott” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub