Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ötödik alkalommal is lesz Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny – Még nem késtél el, jelentkezz!

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny. Még négy napon át, november 19-ig tart a nevezés. Úgyhogy hajrá hölgyek, mutassátok meg, hogy kerekesszékben ülve is elérhetőek az álmok!

A rendezvény ötletgazdája és szervezője, Kazány Tibor lapunknak mesélt a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny megszületéséről.
Régóta ismert mondás, hogy a magyar lányok/nők a legszebbek. Talán elfogultak is vagyunk kis hazánk gyönyörű hölgyeivel kapcsolatban, de úgy gondoljuk, hogy valóban páratlan országunk szebbik nemű képviselőinek kisugárzása és temperamentuma, egyszóval nőiessége. Fontos azonban kiemelni, hogy ez a megállapítás minden nőre kellene, hogy vonatkozzon: idősre, fiatalra, szőke,- barna,- vörös,- vagy fekete hajúra, alacsonyra, magasra, vékonyra, vagy erősebb testalkatúra, nem szabadna különbségeket tenni, ám a tapasztalataink sajnos mást mutatnak…” – mondta a verseny megalkotója, majd azt is elárulta, milyen céllal született meg a Magyarországon egyedülálló program.

2012-es Miss Colours Hungary Győztese: Varga Katalin Eszter Udvarhölgyei: Melnyik Edina (bal oldalt) Molnár Marietta Laura (jobb oldalt)„A kerekesszékes emberek is emberek”

Szerettem volna egy olyan eseményt létrehozni, amellyel közelebb hozhatja egymáshoz az épeket és a kerekesszékeseket, amellyel megmutatjuk, hogy semmiben nem különbözünk egymástól. A kerekesszékes emberek is emberek, ugyanúgy élik mindennapjaikat, mint bárki más, kicsit több szervezést igényelve, de: dolgoznak, iskolába járnak, autót vezetnek, gyermeket nevelnek, utaznak és szórakozni járnak. Nőként pedig ugyanúgy szeretik a szép frizurát és sminket, valamint a ruhákat. A társadalmi megkülönböztetés azonban sokakat szorít négy fal közé. Csapatommal ezen szerettünk volna változtatni” – fűzte hozzá Tibor.

Ezeknek a szabályoknak kell megfelelned

De hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük a hölgyeknek? A szervező ezt is elárulta.
A legfontosabb, hogy aktív kategóriájú kerekesszékes legyen. A lehetőségekhez képest a felső teste ép legyen, önállóan képes legyen és tudja hajtani a kerekesszékét. Ez azért fontos, mert a koreográfiához elengedhetetlen, amit a színpadon, a csoportos táncnál mutatnak be, melyben mindenki egyformán mozog. Egyforma erővel és tudással kell rendelkezniük. Az életkort 18 és 45 év között szabályoztuk. Ha valaki nem érte még el a felnőttkort, szülői hozzájárulás szükséges a jelentkezéséhez” – avatta be lapunkat.

Jelentkezz! Még nem késtél le!

A Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny először 2012-ben került megrendezésre, amit a következő évben megismételtek, majd 2015-ben és 2017-ben is kihirdették a legszebb hölgyet. Most, öt év elteltével újra lehetőséget kapnak mindazok, akik szeretnének kitörni a megszokott hétköznapi életből, ehhez pedig a szépségverseny komoly lehetőséget nyújt. A verseny február 3-án lesz, a nevezés pedig november 19-én zárul. Szóval, elő a regisztrációval és jelentkezz az alábbi weboldalon: https://miss-spinner-international.com/

Fotó: miss-spinner-international.com