Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Angliában szilveszterezett Rácz Olivér és a Central zenekar

Hatalmas bulival búcsúztatta a tavalyi évet Rácz Olivér és a Central zenekar, akiket Angliába hívtak meg szilveszterezni, hogy az ott élő magyaroknak húzzák a talpalávalót. Egy külföldi koncertnél nagyobb lendület nem is kell az új esztendő megkezdéséhez, remélhetőleg jövőre is egymást érik a jobbnál jobb felkérések. A zenekar vezetője a Sztár Limonádénak mesélt jövő évi terveikről.

 

Megállíthatatlanul tör előre Rácz Olivér és a Central zenekar! A zenészek minden kitűzött célt elértek a 2023-as évben, amellett, hogy a naptárukban gombostűnyi hely sem maradt, szép számmal akadtak külföldi fellépések. Volt szerencséjük Európában több színpadon is kipróbálni magukat, és az év végét is méltóképpen zárták. Egy fergeteges hangulatú angliai buliban köszöntötték az új évet, ami reményeik szerint szintén számos feladatot és sikert tartogat számukra. Rácz Olivér lapunknak elárulta, újabb megvalósításra váró álmokat tűztek ki maguk elé, a zenekar minden tagja teljes erőbedobással veti bele magát az újabb kihívásokba és kalandokba. Angliában remekül érezték magukat, és hiába telt munkával az év utolsó napja, feltöltődve tértek haza Magyarországra.

„Nagy szeretettel fogadott minket az ottani közönség, amit mi egy jó hangulatú koncerttel igyekeztünk meghálálni. Panasz nem volt, mindenki táncolt és énekelt, ameddig a lábuk és hangjuk bírta” – mesélte olvasóinknak Rácz Olivér.

„Mi is nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek jólesett így zárni az évet, hatalmas lendületet vettünk a jövő évi terveink megvalósításához. Szerencsére van bőven. Az idei esztendő is nagyszerűen alakult, sok felkérésünk volt, ami pedig külön öröm számunkra, hogy több alaklommal kaptunk meghívást külföldre is, ami mindig egyfajta plusz izgalmat jelent egy zenész életében. Tehát kalandosan telt a 2023., ha az idei évben is ennyi remek élmény vár ránk, elégedettek lehetünk” – tette hozzá.

Egy örömhírt is megosztott velünk a zenekar vezetője, a sok buli, és tévés felvétel mellett új hanganyaggal is készülnek a kedves közönségnek.

„A koncertekkel nem állunk meg, de úgy döntöttünk, hogy egy új album elkészítésébe is belefogunk. Sok feladat vár ránk, de nagyon izgatottak vagyunk, szeretnénk a legjobbat nyújtani a közönségnek. Úgy érzem, a Central zenekar minden eddiginél jobb formában van, összetartó csapat a miénk, és tele vagyunk további tervekkel. A zene szeretete, ami hajt minket, imádunk szórakoztatni és jókat muzsikálni együtt” – magyarázta Rácz Olivér.