Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Árpa, Köllő, Mucsi is felbukkan az online „katasztrófasorozatban”

Szeptember 18-án, hétfőn ismét felhevültek a forrasztópákák, zakatolnak az esztergagépek, edzik a vasat a Hajnal-Vasad Kft.-nél. Az üzemben újra munkába áll Vass Mari (Stefanovics Angéla), Láng Tamás (Keresztes Tamás), Maró Sándor (Badár Sándor), hogy a cégvezető, Hajnal Károly (Csőre Gábor) irányítása mellett, vagy annak ellenében sikerüljön teljesíteni a NASA megbízását a Mars küldetésben. 

Az őszi szezonban hat vadonatúj epizód érkezik az Index YouTube csatornájára. Az ingyenesen elérhető online sorozatot összesen tizenhárom epizódosra tervezik – és az ősz további epizódjaiban újabb sztárok, és meglepő vendégszereplők bukkannak fel. A rajongók nagy örömére – és a Hajnal-Vasad Kft. nagy rémületére visszatér a börtönből Nagybani Laci, azaz Thuróczy Szabolcs is. A mutyizás Paganinije körül ismét felforrnak az indulatok, miközben újabb világmegváltó stiklikkel bombázza a vasiparosokat.
Igazi celebszpottingra készülhetnek mindazok, akik figyelemmel követik a Hajnal-Vasad Kft. katasztrófa-gazdag küldetésének alakulását. Egy-egy cameo erejéig meg fogja lepni a csapatot Árpa Attila, Stork Natasa, Takátsy Péter, Köllő Babett és Mucsi Zoltán is.

„Szeretek kibújni a komfortzónámból, így izgatottan és nagy örömmel fogadtam el a lehetőséget, amikor a Marsra magyar! stábja megkeresett, hogy egy váratlan felbukkanással én is része legyek a népszerű sorozatnak” – hangsúlyozta a forgatás kapcsán Köllő Babett műsorvezető.

„Minden ökörködésben szívesen veszek részt, pláne, ha a felszínen baromkodásnak ható produkció mögött tűpontos, professzionális csapat áll. A Marsra magyar! stábja pontosan ilyen csapat, így egy cameo-t boldogan bevállaltam az egyik epizódban” – adott magyarázatot felbukkanásra Árpa Attila forgatókönyvíró, producer.


A teljes egészében hazai fejlesztésű, és magyar gyártású sorozat a KMH Film és a Magyar Telekom koprodukciójában készül, a részeket pedig 6 héten keresztül minden hétfőn az Indexen tekinthetik meg a nézők, később pedig egyedüliként a portál YouTube csatornáján lesznek elérhetőek az epizódok.

Fotó: Aradi Nóra