Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Az intenzív osztályon írta egyik legnagyobb slágerét Bódi Guszti: „Hosszú rögös ez az út”

Bódi Margó és Bódi Guszti évtizedek óta énekel együtt

A mulatós zene császárának az egész életét megváltoztatta évekkel ezelőtti infarktusa, de szerencsére jó emléke is maradt a nehéz időszakból. Közönségkedvenc dalát ekkor, a kritikus 24 órában írta.

 

Soha nem fogja elfelejteni azt az időszakot Bódi Guszti, amikor szívinfarktusa miatt az élete egy hajszálon függött. Az előadónak igazi mérföldkő volt az életében, hogy akkor megjárta a poklok poklát.

„Azt mondták, hogy az előttem álló 24 órában meglátják, hogy mi lesz velem. Nem lehetett tudni. Feküdtem az intenzív osztályon Margó pedig a fülembe súgta, hogy „Nem engedlek el!”. El se mozdult mellőlem, így született meg a Hosszú, rögös út című dal, amit ott írtam meg és aminek első sora a történteket idézi fel: „Hosszú rögös ez az út, melyről nincsen visszaút. Fogd a kezemet és ölelj meg én soha el nem engedem!” – mondta a Sláger TV, Drága családom című műsorában Bódi Guszti, aki életmódot váltott infarktusát követően.

„Persze, mi is szeretjük a pörköltet, a szénhidrátot, de kell a karbantartás a testnek. Azért, hogy fitt, egészséges maradjon. Minden reggel súlyzózom és a futópadot is használom. Igyekszem odafigyelni az egészségemre, hogy minél tovább élhessek és együtt lehessek a családommal” – tette hozzá az énekes.