Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ázsia Expressz: Még el sem kezdődött, de Völgyi Zsuzsi máris feladná

Szombat este végre újra robog a TV2 sikervonata, vagyis indul az Ázsia Expressz-Felfedezzük Amerikát. A párosok között van Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka is, akik bizony már az első feladat során megbánták minden bűnüket és persze azt is, hogy igent mondtak a felkérésre.

 

Zsuzsi egyébként éppen a Sztár Limonádénak mesélt arról, hogy mennyire berzenkedett a gondolattól, hogy akár csak hasonló műsorban szerepeljen. „Hogy távolról indultunk, amikor megkeresett minket a TV2, az nem kifejezés. Én ugyanis, már az első szériát látva kijelentettem, hogy ha valami, akkor ez nem az én műfajom. Eleve nem vagyok az a bakancsos, kirándulós nő. Ha nyaralni megyek olyan körülményeket választok, ami jobb, mint az itthoni körülményeim. Emlékszem, amikor egy születésnapi bulin találkoztam Csutival, neki is azonnal mondtam, hogy én képtelen lennék arra, amit ők megtettek Ázsiában” – kezdte nevetve az énekesnő lapunk legfrissebb számában.

A két énekesnő életük kalandjára utaztak Közép-Amerikába Fotó: TV2

 

Utálom!”

Hogy a két énekesnő között kialakult egyértelmű véleménynyilvánítás végül kinek a javára dőlt el, az ma már nem is kérdés, hiszen Katinka és Zsuzsi végül belevágtak életük nagy kalandjába. A szombati első adásból pedig az is kiderül, hogy az aranytorkú páros, még az ikonikus piros hátizsákot sem találták meg Mexikó utcáin, amikor az utóbbi már arról beszélt, hogy ha tehetné, azonnal indulna is vissza Budapestre.

„Ilyen hü..e játékot a világ nem ba..ott! Ezt, aki megnyeri, megérdemli! Az biztos! Az van bennem, hogy már most haza is mennék a szívem szerint. Utálom húzni a bőröndöt, utálok keresni. De a legjobban azt utálom, hogy térképet sem tudok olvasni. Nem is tudom, mit keresek én itt, ebben a játékban! Ha én még egyszer ilyen kalandoros játékba eljövök…! Úgy utálom! Bolonduljak meg!” – szentségelt a közép-amerikai országban Völgyi Zsuzsi.

A két énekesnő később azért csak elkezdi a valódi futamot és az ajánló videó tanulsága szerint az Ázsia Expressz üde színfoltjaivá válnak.

Mindenesetre mi nagyon szorítunk a lányoknak, hogy sokáig eljussanak a TV2 kalandreality-jében!